GEANNULEERD Workshop Ethische Dilemma's (wordt verplaatst naar oktober 2020)

Wanneer
26-03-2020 14:30 uur tot 20:00 uur
Waar
Centrum de Linde
Jachtlaan 15
3721 CA Bilthoven. Zaal “de Kleine Linde”
Wat
Workshop
2 PE

Deze workshop is geannuleerd en zal opnieuw gepland worden voor oktober 2020, de extate datum zal nog worden gecommuniceerd. 

Deze workshop wordt gehouden door Charlotte Roobeek en Frans van der Storm namens de Werkgroep Beroepsethiek

Inloop van 14.30 - 15.00 uur
Programma van 15.00 - 20.00 uur (inclusief soep & broodjes)

Nadere informatie volgt z.s.m. 

CMC PE-punten

Deelname aan de workshop levert 2 blauwe punten op voor uw CMC-hercertificering. 

Kosten
Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden aan Ooa-leden met een professionaliseringsabonnement. Ooa-leden zonder een professionaleringsabonnement betalen € 55,-.

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen € 195,-; Ben je CMC? Dan betaal je € 160,-. 
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Annuleren:
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van € 45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

Er zijn nog geen deelnemers