GEANNULEERD "Leernetwerk Toekomst van het Vak"

Wanneer
23-10-2020 09:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Meet Berlage
Oudenbrugsteeg 9
Amsterdam
Wat
Bijeenkomst
2 PE

Eens in de twee maanden komen wij een dag samen om intens stil te staan bij de toekomst en heden van ons vak als organisatieadviseur. Misschien wil jij ook eens aan zo’n dag meedoen en/of je bij ons aansluiten?

Wij zijn geen intervisiegroep, geen werkgroep, we trainen onszelf niet, er is geen vooropgezet doel of agenda en er is geen begeleider of docent. Wat wij wél doen is: samen mijmeren, ofwel ‘positief-kritisch-onderzoekend-filosoferen’, over onze gewoonten, gedachten en ervaringen als adviseur.

Wij zijn allemaal (zeer) ervaren in het vak van Organisatieontwikkeling, elk op eigen wijze. We weten hoe we vraagstukken met zelfvertrouwen kunnen aanpakken en helpen door het hele land onze klanten met hun groei en ontwikkelvragen. Maar hoe terecht is dat zelfvertrouwen? Tijdens onze sessies zoeken we onze eigen onzekerheid op door zeer zelfkritisch en precies te reflecteren op wat we nou exact doen als adviseurs. Wat is het probleem, welk advies past daarbij, hoe verhoud ik me nou echt tot mijn klant? Er zijn zoveel perspectieven mogelijk, wat is feit en wat is interpretatie?

We leren tijdens onze sessies door en met elkaar. We komen samen om zelf iets te leren, maar niet om iets geleerd te krijgen. ‘We’ zijn een groepje van 13 leden van de Ooa, waarvan meestal tussen de 5 en 13 aanwezig zijn tijdens de sessies in Amsterdam.

Deze zelflerende leergroep is een jaar of zes geleden ontstaan, na een reeks colleges over ‘De Toekomst van Ons Vak’, door toonaangevende Ooa-leden, waaronder Edu Feltmann (die nog steeds deelneemt) over zijn concept Denkadviseren. De grondhouding en het taalspel van de denkadviseur is ons inmiddels - naast ook andere stijlen - vertrouwd geworden.

Spreekt deze aanpak jou ook aan of heb je er vragen over? Wil je een keer met ons meedoen? Meld je dan aan of neem voor informatie contact op met Jorrit Stevens [jorritstevens@grasfabriek.com], Arjan van Vembde [vembde@gmail.com] of Sietse Rauwerdink [s.rauwerdink@gmail.com].

De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 uur - 17.00 uur in Meet Berlage, Oudenburgsteeg 9 in Amsterdam. Voor een lunch wordt gezorgd. 
Deelname is gratis en bestemd voor Ooa-leden. 
Niet-leden zijn welkom (alleen) als ze zijn uitgenodigd door een van de leden van het Leernetwerk. Zij betalen dan hun eigen lunch (direct zelf ter plaatse af te rekenen); verder zijn ze gast van het Leernetwerk en zullen geen factuur of iets dergelijk ontvangen van de Ooa inzake hun deelname aan het Leernetwerk.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

3 deelnemers