Ooa Post-thruth Congres (voorheen Lentecongres)

Wanneer
02-09-2020 10:00 uur tot 18:00 uur
Waar
Zalencentrum Berentsen
Loostraat 51 in Loo
Wat
Congres
1 PE
3 PE

Ooa Post-truth Congres (voorheen: Lentecongres)

Ook op dit congres staat het jaarthema Post-truth centraal, waar beleven belangrijker is dan weten.

Tijdens de Coronacrisis werd het belang van vakmanschap bij waarheidsvinding eens te meer benadrukt. Op dit Post-truth en post-corona congres staat juist jouw vakmanschap centraal; als je jezelf en je vakmanschap verder wilt versterken kun je niet afwezig zijn. Op een passende plek waar vakmanschap en zorg voor elkaar al decennialang ervaren wordt. Juist daar hebben we voor jullie een onvergetelijke expeditie uitgezet. Gezien de regelgeving op dit moment hebben we een limiet aan het aantal deelnemers moeten aanbrengen. Uiteraard worden de richtlijnen deze dag gerespecteerd en is daar uitgebreid rekening mee gehouden.

Schrijf je dus snel in zodat je plek gegarandeerd is.

Een mooie ervaring waar je zintuigen worden geprikkeld en waar je inzichten met elkaar kunt delen. Leren, reflecteren en groei staan centraal en voor ons symbool voor het afscheid van de zomer en de naderende herfst die zowel tot weemoedig terugblikken als tot verlangend vooruitkijken stemt. En nieuw dit jaar: de meest opvallende inzichten belonen wij met de Ooa Post-truth Award!

Zorg voor makkelijke kleding en schoenen waar je goed op kunt lopen. We zeggen nog niet wat we gaan doen, maar dat het een speciale dag wordt, dat is zeker!

Achtergrond Post-truth: De Oxford Dictionaries verkozen “Post-truth” in 2016 tot het woord van het jaar en ook in 2020 lijkt dit buzzwoord alomtegenwoordig. Het woord wordt ook steeds opnieuw gebruikt in de context van de Brexit, Trump en corona (denk aan de 5G complottheorieën), maar wat betekent het eigenlijk? En wat impliceert het? 

‘Post-truth’ situaties zijn volgens de Oxfordwoordenboeken situaties waarbij een redenaar of een tekst de luisteraars of lezers niet zozeer probeert te overtuigen aan de hand van logische, inhoudelijke argumenten maar aan de hand van emotie en een vorm van tribalisme. De luisteraar of lezer wordt emotioneel bespeeld en zijn/haar loyaliteit ten opzichte van een bepaald waardestelsel of sociale groep wordt uitgedaagd.

Op dit Ooa Post-trust Congres (voorheen het Lentecongres van 12 mei 2020, dat vanwege de coronacrisis is verplaatst) willen we jullie het seizoen letterlijk laten ervaren. En dat begint al bij de locatie: een plek waar nog de tijd wordt genomen elkaar te leren kennen en de tijd zelfs nog een beetje stilstaat, waar al decennialang alle familiebijeenkomsten worden georganiseerd en vakmanschap en gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat, dáár willen we jullie graag ontmoeten.

We hebben vanuit deze gedachte wederom een mooie expeditie voor jullie uitgezet.

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden

Deelname aan de workshop levert 3 blauwe en 1 groene punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Aanmelden
In verband met de anderhalvemetermaatschappij vanwege de coronacrisis kunnen er maximaal 65 deelnemers meedoen. Bijtijds aanmelden is dus geboden.

Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 27 augustus 2020.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement.

Leden die dit niet hebben betalen €95,- (excl. BTW). Niet-leden betalen € 145,- (excl. BTW).

Eventueel kun je een potentieel lid meenemen. Die betaalt € 95,- voor een zeer leerrijke dag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de OOA hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismaking dag gratis. 

Annuleren

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €175,-; 
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 , ooa@mosevents.nl 

PE-punten

Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 3 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

44 deelnemers