GEANNULEERD Ooa Boek & Festival 2020

Wanneer
01-04-2020 12:00 uur tot 18:00 uur
Waar
Villa Jongerius
Kanaalweg 64
3527 KX UTRECHT
Wat
Bijeenkomst

13-3-2020: Als bestuur van de Orde van Organisatiekundigen en –adviseurs hebben we besloten om tot en met 1 april alle publieksbijeenkomsten te annuleren.
Daarmee bedoelen we alle evenementen die onder de vlag van de Ooa worden aangeboden voor leden en niet-leden, waaronder ook het Boek&Festival op 1 april. We nemen hiermee onze verantwoordelijkheid om niet bij te dragen aan verdere verspreiding van het Coronavirus. 

Bij deze nodigen we je van harte uit voor het Ooa Boek & Festival op 1 april aanstaande.

Ieder jaar selecteert de Ooa-boekenjury de beste tien boeken in ons vak van het voorgaande jaar. Tijdens het Boek & Festival maak je kennis met deze boeken en wordt de Ooa-boek-van-het-jaarprijs uitgereikt. Klik hier voor de tien kanshebbers.

Ook dit jaar trekken de Ooa en de Ambachtsschool weer samen op in het organiseren van dit festival, omdat voor beide kennisdeling en vak ontwikkeling belangrijke pijlers zijn.

Het Boek & Festival is een leuke inspirerende middag waarin de genomineerde schrijvers je in boeksessies en workshops laten kennismaken met hun gedachtengoed. Tussen de boekensessies en workshops door is er gelegenheid in allerlei boeken te neuzen en elkaar en de auteurs te ontmoeten.
Klik hier voor een overzicht van de boekensessies en de workshops.

Als je deze 10 boeken leest blijf je in het vak!
Daarom ontvang je net als vorig jaar bij binnenkomst een kortingsbon. Met deze kortingsbon kun je bij de aanwezige uitgeverijen enkele managementboeken, waaronder de boeken van de shortlist, met 25% festivalkorting aanschaffen.
De aanwezige uitgeverijen zijn:

* Management Impact
* S2 Uitgevers
* Scriptum

Om het nog makkelijker te maken is er, net als vorig jaar, de mogelijkheid om een pakket met de beste 10 boeken in één keer aan te schaffen voor een gereduceerd bedrag van € 230,-. Dit is inclusief BTW.

Programma

12.30 – 13.00 uur inloop met lunch, registratie
13.00 – 13.15 uur Welkom door de Ooa en de Ambachtsschool
13.15 – 13.45 uur Jury met criteria en uitreiking prijs Boek van het Jaar 2020
13.45 – 14.30 uur Thomas Bollen; Follow the Money
14.30 – 14.45 uur Kleine pauze
14.45 – 15.30 uur 1e Boeksessie ronde 1
15.30 – 16.00 uur Pauze & Speedsigning auteurs bij boekenkraam
16.00 – 16.45 uur 2e Boeksessie ronde 2
16.45 – 17.15 uur Pauze & Speedsigning auteurs bij boekenkraam
17.15 – 18.00 uur 3e Boeksessie ronde 3
18.00 – 19.00 uur Afsluiting met borrel & filesoepje


Video's van genomineerden
Bekijk hier de video's die een aantal genomineerden voor je hebben opgenomen:
- Freerk Wortelboer > Mijn binnenste buiten
- Hans Wopereis > Bezieling werkt
- An Kramer > Ben jij al activist
- Leike van Oss en Brechtje Kessener > Meer dan de som der delen
- Jitske Kramer > JAM Cultures
- Ard-Pieter de Man > How to survive the organizational revolution

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden

Deelname aan de workshop levert 2 blauwe en 1 groene punt(en) op voor jouw CMC-her certificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement. Leden die dit niet hebben betalen €95,- Niet-leden betalen € 145,- (excl. BTW).
Ben je uitgenodigd via de Ambachtschool dan betaal je € 95,-. Geef dit aan bij de aanmelding.

Eventueel kun je een potentieel lid meenemen. Zij of hij betaalt € 95,- voor een zeer leerrijke dag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de Ooa hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismakingsdag gratis.
Meld hier jouw introducé aan.

Annuleren

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €175,-;
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met donderdag 26 maart 2020.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten

Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 2 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden binnen vijf werkdagen op het besloten deel van de Ooa-website gepubliceerd. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42


Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

62 deelnemers