Introductieochtend nieuwe deelnemers Intervisie 2020

Wanneer
23-01-2020 08:00 uur tot 12:30 uur
Waar
Restaurant Oud London + Stichting Bartiméus in Zeist
Wat
Bijeenkomst

Deze inspirerende en interactieve workshop is bedoeld voor jou als nieuwe deelnemer als je je hebt aangemeld voor het intervisie-seizoen 2020 maar nog geen ervaring hebt met intervisie bij de Ooa. Ga je het komend seizoen weer deelnemen aan intervisie maar is het alweer enige tijd geleden dat je intervisie bij de Ooa hebt gedaan, dan bevelen wij deze bijeenkomst ook aan.

De workshop staat in het teken van ‘anders waarnemen'.

Het programma begint om 08.00 uur met een ontbijt bij Hotel Restaurant Oud London (Zeist). Onder het genot van een smakelijk ontbijt maak je in 1,5 uur kennis met elkaar en wordt de kern van intervisie bij de Ooa toegelicht door leden van de werkgroep intervisie. Hierbij wordt ook duidelijk gemaakt wat je als deelnemer mag verwachten van de facilitator, de groep en de werkgroep intervisie.

Om 09.30 uur verplaatsen we ons naar Stichting Bartiméus (Zeist) waar om 10.00 uur het programma start met een introductie van deze bijzondere stichting (ze begeleiden blinde en slechtziende mensen). Daarna neem je deel aan verschillende activiteiten die je deelgenoot zullen maken van de beperkingen maar ook de nieuwe inzichten die je als blinde, -of slechtziende- persoon ervaart. Deze ervaringen worden vervolgens gebruikt om te reflecteren op het belang van waarnemen en hoe je dit kunt gebruiken tijdens intervisie.  

Om 12.30 uur is het programma afgelopen en kun je verfrist en vol nieuwe inzichten over ‘waarnemen’ op naar je volgende afspraak!

We verheugen ons erop je te kunnen begroeten.

Samengevat het programma:

8.00 uur

Ontbijt met introductie Ooa Intervisie 2020

 

[Locatie: Hotel-restaurant Oud London, Woudenbergseweg 52 3707 HX te Zeist]

10.00 uur 

Welkom en introductie door Stichting Bartiméus 

 

[Locatie: Bartiméus, Van Renesselaan 30A, 3703 AJ te Zeist]

 

Activiteitenprogramma Bartiméus + reflectie op betekenis voor intervisie

12.30 uur 

Einde


Informatie
Klik hier voor meer informatie over intervisie binnen de Ooa.

Aanmelden
Deze inspirerende en interactieve bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Ooa leden die zich als nieuwe deelnemer hebben aangemeld voor het intervisie-seizoen 2020 maar nog geen ervaring hebben met intervisie bij de Ooa.
  • Ooa leden die komend seizoen weer gaan deelnemen aan intervisie maar voor wie het alweer enige tijd geleden is dat zij deelnamen aan intervisie. 

Als nieuwe deelnemer aan intervisie 2020 word je automatisch aangemeld voor deze workshop, omdat een goede voorbereiding op het intervisieseizoen voor nieuwe deelnemers essentieel is. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de aangekondigde datum, meld je dan even af via de afmeld-procedure (zie onderaan).

Kosten
Voor deelnemers aan het intervisie-seizoen 2020 zijn er geen kosten aan deze workshop verbonden.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

Afmelden: 
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 14 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden door in te loggen op 'Mijn Evenementen'. Wanneer je niet bent afgemeld zijn we genoodzaakt om € 45,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

7 deelnemers