Campusgesprek over stress

Wanneer
15-11-2019 14:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Landgoed Zonheuvel
Doorn
Wat
Bijeenkomst
2 PE
Aanleiding voor dit initiatief is het themanummer over Stress van M&C Quarterly, het vakblad van/voor organisatieadviseurs. M&C Quarterly organiseert dit gesprek in samenwerking met M&C. Doel is het op gang brengen van een dialoog tussen ondernemers, adviseurs en wetenschappers. De bijdragen van de auteurs in het themanummer gebruiken we daarbij als inleidende informatie. Wij streven naar een inspirerende uitwisseling van ideeën en ervaringen met aandacht voor verwondering, hartelijkheid en spontaniteit rond vragen zoals:
  • Welke opvattingen, ideeën en overtuigingen spelen een rol rond het verschijnsel stress op de werkplek?
  • Wat zijn actuele vragen rond stress in onze maatschappij, in onze organisatie, in ons persoonlijk?

Wij verwachten deze vrijdagmiddag een divers samengestelde groep (m/v) van ondernemers, ondernemende managers, adviseurs en onderzoekers. Er kunnen maximaal 36 personen deelnemen. Wij hanteren in het gesprek enkele uitgangspunten van de Open Space methode. Na een plenaire uitwisseling van verhalen rond het thema stress, volgt een gerichte uitdieping van het thema en een gendering rond het thema in kleine groepen, volgt een plenaire verkenning. Daarna een gerichte uitdieping in kleine groepen op verschillende plekken. Het landgoed biedt daarvoor een uitstekende context. Persoonlijke conclusies delen we op het eind plenair.

Initiatiefnemers Guus Brackel, directeur Projectbureau Waardevol Werken en Harry Starren, bestuursadviseur en schrijver fungeren als moderatoren van de middag. Partners van de Campus landgoed Zonheuvel participeren in het gesprek; o.a. Stichting SBI, STAP-dialoog, SBI Formaat, NCD, Dialoogplein Nederland.

DOE JE MEE?
De kosten voor deelname bedragen €25,- per persoon exclusief btw.
Abonnees van het vakblad M&C en Ooa-leden kunnen kostenloos deelnemen.

Aanmelden kan hier.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar