Workshop 'Veranderadvies verandert door digitale transformatie' door Anton Dijkhuis

Wanneer
21-11-2019 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Park Plaza
Westplein 50
Utrecht
Wat
Workshop
2 PE

De zes succesfactoren van digitale transformatie: 
vernieuwing in begrijpelijke taal

Organisaties in alle sectoren moeten zich sneller aanpassen om relevant te blijven voor hun klant. Processen moeten dus sneller aanpasbaar zijn, wat flexibeler IT-landschappen vereist. Echter, die IT-landschappen zijn vaak al complex genoeg. De noodzaak tot snellere aanpassing vereist een steeds hechtere, maar ook meer situationele samenwerking tussen diverse disciplines binnen de organisatie en bij leveranciers. De vraag hierbij is op welke succesfactoren organisaties kunnen sturen.

IT’s Teamwork ontwierp zes succesfactoren van digitale transformatie. Deze holistische aanpak wordt ondersteund door een onafhankelijke, integrale, meertalige self service tool; de BusinessITScan. Hiermee hebben o.a. Asics, Low & Bonar en Shoeby hun digitale transformatie flink versneld. Het project met Asics is door de vakjury zelfs genomineerd voor de Computable Awards 2019. 

In de workshop staan we samen stil bij trends in de maatschappij, uitdagingen in organisaties, en ervaringen in de groep. In een interactieve sessie worden de zes succesfactoren van IT’s Teamwork behandeld, en bespreken we hoe de BusinessITScan met het dashboard en de ingebouwde adviesbibliotheek organisatie-adviseurs kan helpen veranderen

Belangstellenden kunnen vooraf gratis de sneak preview invullen, dit zal dan in een korte verdiepende sessie om 15.45 worden behandeld.

Anton Dijkhuis (48) heeft in de loop der jaren vele organisatie-, proces- en IT-verbeteringen gerealiseerd. Als bruggenbouwer creëert hij draagvlak en enthousiasme voor verandering. Zijn stijl van leiderschap is interactief, coachend, hands-on, resultaat- en mensgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Anton werkte 13 jaar bij IT-dienstverleners Baan en AXI, en 7 jaar als IT-manager bij Vos Logistics en Sorbo. Hij richtte in 2013 IT’s Teamwork op, en is succesvol als interim IT-manager, transformatie-consultant, programmamanager en projectmanager.

In 2013 heeft Anton met partners het initiatief genomen om de zes IT-succesfactoren en de BusinessITScan® te ontwerpen en realiseren. Met de BusinessITScan® realiseren organisaties in binnen-en buitenland succesvol hun digitale transformatie. Zónder lang en duur adviestraject.

 

Programma

13.00 uur Ontvangst en registratie (geen lunch)

13.30 uur Aanvang workshop

14.30 uur Kleine pauze

14.45 uur Vervolg workshop

15.45 uur Einde workshop

15.45-16.15 uur Kort dieper vervolg van de workshop: sneak previews

16.15 uur Afsluitende borrel


Doelgroep Organisatieadviseurs, interim managers, programma managers

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Ooa-leden leren de zes succesfactoren en de BusinessITScan kennen, en leren hoe ze daarmee organisaties kunnen helpen bij digitale transformatie, zonder dat zij zelf diepgaande IT-kennis hoeven op te bouwen.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement. Leden die dit niet hebben betalen €95,-. Niet-leden betalen € 145,-.

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €185,-;
Ben je CMC? Dan betaal je €150,-. 
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met maandag 18 november 2019.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 2 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden binnen vijf werkdagen op het besloten deel van de Ooa-website gepubliceerd. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42


Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

11 deelnemers