Visueel denken voor veranderaars: Je aanpak in beeld

Wanneer
27-06-2019 09:15 uur tot 14:00 uur
Waar
House of Watt
Amsterdam
Wat
Workshop
2 PE

Door Kim van den Berg

Visual Thinking is hot. Ontdek hoe tekenen je denken en je gesprekken effectiever maakt. En vergroot je impact als veranderaar. Tijdens deze workshop leer je in sneltreinvaart de  basics van visueel denken  en hoe je dit toepast in veranderprocessen. 

Wat gaan we doen? Na een kennismaking met je visuele brein en het opwarmen van je tekenspieren kijken we naar je adviespraktijk. Je brengt je aanpak in beeld en je leert verschillende visuele denktechnieken. We verkennen de mogelijkheden om deze toe te passen in jouw praktijk. 

Na afloop kun je visuele denktools ontwikkelen en toepassen en weet je hoe je je visuele denkvaardigheid zelf verder kunt ontwikkelen.

Wil je alvast een aanloop nemen? Download hier je gratis Crash Course in Visueel Denken.

Spreker:
Kim van den Berg werkte bijna 20 jaar als Strategy Consultant, veranderadviseur, trainer en coach. Na de ACM-opleiding bij het Sioo specialiseerde zij zich in visueel denken om gesprekken te verbeteren en om interventies effectiever te maken.

Met haar bedrijf Visuals in Progress helpt ze adviseurs om hun interventies visueel te versterken, zodat ze minder woorden nodig hebben. Ze maakt praatplaten en templates om het veranderproces te ondersteunen. En ze verzorgt teamworkshops en 1-op-1-gesprekken. Daarin tekent ze samen met de betrokkenen om tot de kern van hun vraagstuk te komen.

Programma
09.15 uur Registratie
09.30 uur Start inhoudelijk programma:
- Kennismaken met je visuele brein
- Tekenen in visuele taal
- De kern van je aanpak in beeld
- Visuele interventies die bij jou passen
13.00 uur Werklunch
14.00 uur Einde bijeenkomst

Doelgroep
Adviseurs die zich richten op veranderprocessen met een nadruk op dialoog, leren en ontwikkelen.

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement. Leden die dit niet hebben betalen € 95,-. Niet-leden betalen € 145,-.

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €185,-;
Ben je CMC? Dan betaal je €150,-. 
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met donderdag 20 juni 2019.
Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 2 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden binnen vijf werkdagen op het besloten deel van de Ooa-website gepubliceerd. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.

Alle bedragen die worden genoemd zijn exclusief BTW. 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

18 deelnemers