Algemene Ledenvergadering

Wanneer
07-05-2019 16:30 uur tot 18:00 uur
Waar
Mariënhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
Wat
Bijeenkomst
1 PE

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 7 mei aanstaande.

Aanmelden
Alleen leden van de Ooa kunnen zich aanmelden. 

De vergaderstukken voor de ALV worden ca. een week voorafgaand aan de vergadering op het besloten ledengedeelte van de website gepubliceerd.

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 1 PE-punt toegekend (groen). Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Locatie 
Mariënhof
Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort
Routebeschrijving

Parkeren
Op 100 meter van de Mariënhof bevindt zich de openbare parkeergarage Koestraat. De parkeergarage heeft meer den 400 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag geopend.

Openbaar vervoer
Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Mariënhof. Vanaf het station rijden ook de buslijnen 5, 6, 17, 82, 102 en 203  langs de Mariënhof. Stap uit bij halte Hendrik van Viandenstraat. De Mariënhof ligt aan de overkant.

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42, secretariaat@ooa.nl

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

32 deelnemers