Tweede workshop onorthodoxe interventies

Wanneer
27-03-2019 13:30 uur tot 19:30 uur
Waar
De Hartenhoeve (Hennesdijk 10
Zoelmond)
Wat
Workshop
1 PE
2 PE

Deze workshop wordt verzorgd door het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met Ooa en M&C

Programma
13:30 uur Ontvangst en registratie 
14:00 uur Aanvang workshops
17.30 uur Snack
18:00 uur Plenair gesprek over het ontwikkelen van kennis voor het adviesvak
19:00 uur Sluiting

Doelgroep actieve organisatieadviseurs

Toegevoegde waarde voor de deelnemers:

• Inspiratie opdoen, leren over mogelijkheden en beperkingen van onorthodoxe interventies en met elkaar ontdekken waarom en waar deze kunnen werken
• Te leren de eigen ervaringskennis te valideren en te objectiveren

Toegevoegde waarde voor het adviesvak:
Het ontwikkelen van met vakgenoten te delen relevante en valide kennis, waardoor de kenniscomponent van het vak versterkt wordt

Deelname aan de workshop levert 2 blauwe en 1 groene punt op voor jouw CMC-hercertificering.

De workshop
Het doel van kennisworkshops van het Platform Advieskwaliteit is om gezamenlijk valide en geobjectiveerde ervaringskennis te ontwikkelen en te delen met vakgenoten. Zo versterken we de kwaliteit en effectiviteit van organisatieadvisering. In deze workshop gaat het om onorthodoxe interventies als belangrijk type van adviesinterventies. De uitkomst van dergelijke interventies wordt primair via niet-rationele processen bereikt, in tegenstelling tot meer conventionele, veelal talige, interventies die vooral via ratio en logica werken.
Bij de eerste workshop onorthodoxe interventies speelde een ‘dansante interventie’ een centrale rol. In deze tweede ervaren de deelnemers een interventie van paardencoach Christoph Maria Ravesloot. Bij de gezamenlijke analyse zal worden voortgebouwd op de analyses, gemaakt na de eerste workshop. De deelnemers zal worden gevraagd vóór de workshop een A4tje in te zenden over een eigen niet-orthodoxe/niet-talige interventie, essentieel voor de eigen leerervaring en voor het ontwikkelen van kennis voor ons adviesvak.

Kosten
€ 95,- (excl. BTW)

Aanmelden
De aanmeldperiode sluit op woensdag 13 maart. Ongeveer een week voor aanvang ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, een factuur voor de betaling van de kosten en aanwijzingen voor het maken van de voorbereidende opdracht. Het maximale aantal deelnemers is 8; het is dus raadzaam je tijdig in te schrijven. Als de wachtlijst erg groot wordt formeren we twee groepen, wat het maximale aantal op 16 deelnemers brengt.

Indien je interesse hebt in de kennisworkshops, georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met Ooa en M&C (er zijn inmiddels al 16 gehouden), stuur dan een email naar Secretariaat@c3am.nl, dan informeren we je over volgende workshops.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 3 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online. De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

 

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

8 deelnemers