Inspiratiedag Intervisie 2019

Wanneer
05-04-2019 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Nationaal Militair Museum Soesterberg
Wat
Bijeenkomst
2 PE

Op vrijdag 5 april a.s. organiseert de werkgroep intervisie haar jaarlijkse Inspiratiedag intervisie. Deze dag was voorheen bekend als ’Startdag intervisie’, vanaf dit jaar gaan we dit ‘Inspiratiedag intervisie' noemen. De aandacht verschuift hiermee van het (voorheen) als groep bij elkaar komen om de start van het intervisie-jaar vorm te geven naar een leer- en inspiratie-ervaring rondom het thema intervisie.

Opzet
Dit jaar gaan we van start op de voormalige luchtvaartbasis Soesterberg, tegenwoordig ’Nationaal Militair Museum’ (https://www.nmm.nl) genoemd. We hebben sprekers vanuit de luchtvaart die ons meenemen in de dynamiek van het samenwerken in een cockpit, het opvolgen, evalueren en reflecteren na (bijna-) ongelukken, het onderkennen van de eigenaardigheden van ons mensen en hoe te voorkomen dat die eigenaardigheden tot ongelukken leiden. 

Bij dit alles zullen we ook zelf in actie komen. Wanneer zou jij je vinger opsteken om een collega-piloot te corrigeren, waarom zou je dat wellicht niet doen, en wat zijn de gevolgen als je dit wel of niet doet? 

Daarnaast is er met een hapje een drankje voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Programma:

13.00 uur  Ontvangst
13.30 uur  Start programma
17.00 uur  Einde programma

Informatie
Klik hier voor meer informatie over intervisie binnen de Ooa.

Doelgroep
Deze inspirerende en interactieve bijeenkomst is bedoeld voor alle Ooa leden, ook die niet deelnemen aan de Ooa intervisie, die meer inzicht willen verkrijgen in de wijze waarop andere beroepsgroepen reflecteren en/of aan intervisie doen.

Kosten
Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden voor Ooa leden. 

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden:
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe PE-punten op voor jouw CMC-hercertificering. 

Afmelden:
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden door in te loggen op 'Mijn Evenementen'. Wanneer je niet bent afgemeld zijn we genoodzaakt om € 45,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

75 deelnemers