Congres Emotie en Werk

Wanneer
01-02-2019 09:30 uur tot 17:30 uur
Waar
HAN Arnhem
Wat
Congres

Georganiseerd door:
Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI)
Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI)
Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen (BAenO)

 

Emotie ervaar je zowel in het sociale verkeer als op het werk.

  • Wat doe je als werkgever wanneer blijkt dat je medewerker ernstig ziek is? Welke (emotionele) impact heeft dit op de betreffende werknemer zelf en op de directe collega’s? En is het verstandig er iets over te zeggen of betekent dit een etiket (stigma)?
  • Hoe ga je om met een depressie binnen en buiten je werk? En helpt het dan om in het weekend festivals af te lopen, partydrugs te gebruiken en dan op maandag niet in staat zijn te werken?
  • Welke emotie speelt er bij mensen met een psychische afstand tot de arbeidsmarkt? Willen werkgevers hen wel in dienst nemen?
  • Hoe vergroot jij je eigen emotionele belastbaarheid? Bestaat er zoiets als emotionele intelligentie, waarmee je beter met je eigen en anderman’s emoties om kunt gaan?
  • Wat betekent muziek voor de gemoedstoestand van een muzikant en welke effecten heeft muziek op emotie en andersom?

Deze en vele andere vragen en antwoorden komen aan bod bij het congres Emotie en Werk op 1 februari 2019. Een dag die je niet wilt missen!

Gerenommeerde sprekers en (bekende) muzikanten praten ons bij vanuit wetenschap en praktijkervaringen. Belangrijk is dat er op deze dag niet alleen over emotie wordt gesproken, maar dat deze ook muzikaal mag worden gevoeld. Er is een goede in house band aanwezig die elke spreker met livemuziek zal omlijsten met een door hun gekozen song.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Ooa leden betalen €119 in plaats van €139

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar