Dag van de Adviseur

Wanneer
08-10-2019 14:00 uur tot 20:00 uur
Waar
Het Oude Magazijn
Amersfoort
Wat
Congres
1 PE
1 PE

“Every now and then a man’s mind is stretched by a new idea or sensation, and never shrinks back to its former dimensions.” 

Oliver Wendell Holmes Sr.

Het mooie van ons vak als adviseur? Als je iets verkoopt, dan heb je het nog steeds. Het advies dat je geeft aan je klant, vestigt zich immers ook ergens in jouw eigen ‘ervaringsset’ van kennis en vaardigheden. En daar blijft het zitten, om te worden verrijkt met je volgende ervaring.

We staan er niet altijd bij stil, maar dat maakt ieder van ons als adviseur uniek. We hebben immers allemaal al lerend en adviserend een eigen weg gevolgd.  Het mooie van deze tijd is dat je daarbij om leerstof niet verlegen hoeft te zitten. Data, informatie en kennis zijn volop beschikbaar.

Maar hoe maak jij daar wijsheid van? Wat is jouw unieke ervaringsset? Hoe waardeer je wat jij weet? En wat je nog te leren hebt? En hoe weet je zeker dat jij raak schiet met jouw aannames als adviseur in het werk voor de klant? Kortom, hoe ben jij van toegevoegde waarde? 

Op de Dag van de Adviseur op dinsdag 8 oktober gaan we hierop door. Een dag over leren als adviseur en de manier waarop jij je eigen leertraject kunt vormgeven in je eigen praktijk. Met een duur woord, een dag over job-embedded professional development, hoe jij dat doet, en hoe we elkaar daarbij - verenigd in de OOA - kunnen ondersteunen.

Het programma maken we zo snel mogelijk bekend. Natuurlijk gaan we variëren op leerstijl!

Schrijf je nu alvast in!

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

16 deelnemers