Lentecongres; het beste van de Ooa

Wanneer
17-04-2019 09:30 uur tot 16:30 uur
Waar
DUS (De Utrechtse Stadsvrijheid)
Sophialaan 1
Utrecht
Wat
Congres
1 PE
3 PE

De jaarlijkse Lentedag wordt gehouden op 17 april bij DUS in Utrecht; DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, picknickt op het stadsstrand, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel.

 

Leden van de Ooa verzorgen een 15-tal workshops van elk 1,5 uur voor hun vakgenoten.
Dit jaar geven vrijwel alle commissies, werkgroepen, platforms en raden van de Ooa acte de présence. Dat betekent een aanbod van een brede waaier aan onderwerpen, zoals dilemma’s in de beroepsethiek, de meerwaarde van intervisie, het valideren van adviezen, hoe een workshop te organiseren, waar jonge organisatieadviseurs voor warm lopen, enzovoorts. Kortom: het beste van de Orde!

In kort bestek stel je je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het vak én heb je intrigerende ontmoetingen met andere organisatieprofessionals.

Voor een compleet overzicht van alle workshops klik hier

Na jouw aanmelding ontvang je een formulier waarop je je workshopkeuze kunt aangeven.

Programma
08.30 – 09.00 uur Ontvangst/registratie

09.00 – 09.30 uur Opening

09.30 – 11.00 uur 1e workshopronde

11.00 – 11.30 uur Pauze

11.30 – 13.00 uur 2e workshopronde

13.00 – 14.00 uur Lunch

14.00 – 15.30 uur 3e workshopronde

15.30 – 16.30 uur Afsluiting met borrel


Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 3 blauwe en 1 groene punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement.

Leden die dit niet hebben betalen €95,- (excl. BTW).

Eventueel kun je een potentieel lid meenemen. Die betaalt € 95,- voor een zeer leerrijke dag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de OOA hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismaking dag gratis.

Niet-leden betalen € 145,- (excl. BTW).

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 12 april 2019.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Locatie
Met een locatie in midden-Nederland is DUS een centrale en goed bereikbare plek voor velen. En als je met de auto komt, kun je deze gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Er kunnen wel 250 auto’s staan op onze aangelegen parkeerplaats.

Met het openbaar vervoer is de locatie prima te bereiken. Na het uitstappen is het 8 minuten lopen naar de locatie.

Voor meer informatie en het plannen van de route klik hier

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 , ooa@mosevents.nl

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 3 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

82 deelnemers