Pitstop

Wanneer
16-11-2019 08:30 uur tot 18:00 uur
Waar
Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20 te Soesterberg
Wat
Workshop
12 PE

‘Het is door de kracht van observatie en reflectie dat men een weg vindt. [Claude Monet]

PITSTOP op zaterdag!!!

Het is niet altijd mogelijk een dag uit het werk te stappen om deel te nemen aan de Pitstop. Daarom gaan wij in 2019 een experiment aan: een Pitstop op zaterdag. We draaien een iets aangepast programma, zodat we om 18 uur kunnen afronden. Maar: ook nu is er alle ruimte voor reflectie!

 

PITSTOP; bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin hen de gelegenheid wordt geboden om stil te staan bij hun werk, hun ontwikkeling, hun toekomst en zicht te krijgen op waar ze professioneel staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor willen doen.

Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan het eigen profiel en de eigen ontwikkeling.

Deelnemers worden uitgenodigd om aan de hand van verschillende werkvormen de diverse thema’s uit het eigen werkleven onder de loep te nemen en toe te werken naar een persoonlijk (onderhouds)plan. Er wordt zowel individueel gewerkt als in kleine groepen en deelnemers krijgen een actieve rol in het ondersteunen van reflectie van collega-deelnemers.

Wat levert een pitstop jou op?
Pitstop is een module voor professionele en persoonlijke reflectie, aan de hand van een methodisch ‘parcours’ waarin elke deelnemer zijn/haar eigen weg vindt door relevante thema’s te kiezen. De oogst bestaat uit inzichten en voornemens op maat voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Wat is jouw tijdsinvestering?
De pitstop duurt een hele dag. Vooraf ontvang je een huiswerkopdracht zodat je goed voorbereid de pitstop ingaat. Het maken van deze opdracht kost je ongeveer één uur aan tijd.


Doel/Doelgroep
Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden

Het programma
De module heeft een vaste structuur met een flexibele programmering waarin jij als deelnemer jouw eigen relevante thema’s (met bijbehorende werkvormen) kunt kiezen.

We starten met de focus op vragen en thema's en aan het eind van de bijeenkomst "oogsten" we in de vorm van een persoonlijke "horizon" met voornemens en acties.

08.30 - 09.00 uur ontvangst

09.00 - 13.00 uur Ochtendsessie

13.00 - 13.45 uur Lunch

13.45 - 18.00 uur Middagsessie

Inleiders

Pitstop is een programma voor leden door leden. De pitstop wordt begeleid door Henriette Pluimers en Leike van Oss.

Praktische informatie

Ongeveer drie weken voor aanvang van de workshop ontvang je van ons de bevestiging van deelname met een huiswerkopdracht, de routebeschrijving en eventueel een factuur.

Kosten
De Pitstop 2019 valt binnen het professionaliseringsabonnement.

Nog geen abonnement? Vraag het hier aan.
Ooa-leden zonder professionaliseringsabonnement € 125,-  exclusief 21% btw.

De kosten zijn inclusief materiaal en het vergaderarrangement.

Aanmelden

Het maximum aantal deelnemers is 24. Is de bijeenkomst volgeboekt mail ons gerust, dan zetten we je op de wachtlijst.

Voorwaarden

PE Punten

Als (aspirant) CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Aan deze bijeenkomst worden 12 rode PE-punten toegekend. Het volgen van een deel van de dag is niet mogelijk, dit gelet op de lijn door de dag en op de rol die deelnemers spelen in elkaars proces. Let op! Deelnemers die desondanks toch later moeten inhaken of eerder moeten afhaken, kunnen dus ook geen aanspraak maken op een evenredig deel van het toegekende aantal PE-punten. Indien je aan het volledige programma hebt deelgenomen, kun je 12 rode PE-punten toevoegen aan je dossier in PE-online. De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren in je dossier. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.

Kom je van ver of wil je zeker zijn dat je op tijd aanwezig bent, dan is er de mogelijkheid om een hotelkamer te reserveren bij de locatie per e-mail of telefonisch 0346-354735.

Annuleren
Voor deze module is een minimum en maximum aantal deelnemers bepaald. Ben je aangemeld, maar onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen?
Dan kun je tot 8 november 2019 kosteloos afmelden. Via 'Mijn Ooa' op de website is dat heel eenvoudig te regelen. Wanneer je niet tijdig annuleert zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt zal dit € 45,- exclusief 21 % btw zijn.

Delen over de Ooa Pitstop?

Gebruik #OoaPitstop op Twitter


Informatie
Per e-mail: secretariaat@ooa.nl

of tel. 033 247 34 42

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

17 deelnemers