Introductieochtend nieuwe deelnemers Intervisie 2019

Wanneer
29-01-2019 08:00 uur tot 12:30 uur
Waar
Stichting Bartiméus Zeist
Wat
Bijeenkomst

Deze inspirerende en interactieve workshop is bedoeld voor jou als nieuwe deelnemer als je je hebt aangemeld voor het intervisie-seizoen 2019 maar nog geen ervaring hebt met intervisie bij de Ooa. Ga je het komend seizoen weer deelnemen aan intervisie maar is het alweer enige tijd geleden dat je intervisie bij de Ooa hebt gedaan, dan bevelen wij deze bijeenkomst ook aan.

De workshop staat in het teken van ‘anders waarnemen'.

Het programma begint om 08.00 uur met een ontbijt bij Hotel Restaurant Oud London (Zeist). Onder het genot van een smakelijk ontbijt maak je in 1,5 uur kennis met elkaar en wordt de kern van intervisie bij de Ooa toegelicht door leden van de werkgroep intervisie. Hierbij wordt ook duidelijk gemaakt wat je als deelnemer mag verwachten van de facilitator, de groep en de werkgroep intervisie.

Om 09.30 uur verplaatsen we ons naar Stichting Bartiméus (Zeist) waar om 10.00 uur het programma start met een introductie van deze bijzondere stichting (ze begeleiden blinde en slechtziende mensen). Daarna neem je deel aan verschillende activiteiten die je deelgenoot zullen maken van de beperkingen maar ook de nieuwe inzichten die je als blinde, -of slechtziende- persoon ervaart. Deze ervaringen worden vervolgend gebruikt worden om te reflecteren op het belang van waarnemen en hoe je dit kunt gebruiken tijdens intervisie.  

Om 12.30 uur is het programma afgelopen en kun je verfrist en vol nieuwe inzichten over ‘waarnemen’ op naar je volgende afspraak!

We verheugen ons erop je te kunnen begroeten.

Samengevat het programma:

08.00 uur - Ontbijt met introductie Ooa Intervisie 2019 [Hotel-restaurant Oud London te Zeist]
10.00 uur - Welkom en introductie door Stichting Bartiméus [locatie Bartiméus te Zeist]
                  Activiteitenprogramma Bartiméus + reflectie op betekenis voor intervisie
12.30 uur - Einde

Informatie
Klik hier voor meer informatie over intervisie binnen de Ooa.

Aanmelden
Deze inspirerende en interactieve bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Ooa leden die zich als nieuwe deelnemer hebben aangemeld voor het intervisie-seizoen 2019 maar nog geen ervaring hebben met intervisie bij de Ooa.
  • Ooa leden die komend seizoen weer gaan deelnemen aan intervisie maar voor wie het alweer enige tijd geleden is dat zij deelnamen aan intervisie. 

Kosten
Voor deelnemers aan het intervisie-seizoen 2019 zijn er geen kosten aan deze workshop verbonden.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

Afmelden: 
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden door in te loggen op 'Mijn Evenementen'. Wanneer je niet bent afgemeld zijn we genoodzaakt om € 45,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

12 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.