“Muurtje Factuurtje – het nieuwe, disruptieve business model voor consultants. It’s A.I. or bye-bye.”

Wanneer
21-11-2018 16:00 uur tot 18:00 uur
Waar
De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Wat
Workshop
2 PE

90 procent van de consultants heeft uurtje-factuurtje als business model. En 80 procent wil er vanaf. 'Muurtje Factuurtje' laat zien hoe dat kan.

  • Leer van de wetten uit Silicon Valley.
  • Begrijp de kracht van de Wisdom of the Crowd.
  • Ontdek hoe artificial intelligence vier keer beter is dan managers in het zetten van strategische doelstellingen.
  • Bekijk hoe je het core consulting proces in één klap sneller, inhoudelijk beter én goedkoper maakt.
  • Laat je betalen om zelf gekwalificeerde sales leads te krijgen.
  • En verbaas je over wat 'Muurtje Factuurtje' betekent in harde cash.

Bij deze workshop is er de mogelijkheid om vóóraf online een Muurtje Factuurtje assessment in te vullen: hoe scoor je als consultant qua tech-factor en toepassing van technologie? Je krijgt direct na het invullen een persoonlijk online dashboard met een benchmark ten opzichte van andere consultants, je Muurtje Factuurtje profiel, een stappenplan voor de invulling van je eigen Muurtje Factuurtje strategie inclusief stap-voor-stap verbetersuggesties en – als je dat wilt – kennisdeling met andere invullers. De algemene resultaten bespreken we tijdens de workshop. Dit is de toegangslink tot het assessment: https://www.cloutcrowd.com/r/96abf6538bf0c61540a763fc26c43105

Sprekers
Jan van de Poll heeft 10 jaar ervaring in technologiemarketing op drie verschillende continenten en 20 jaar ervaring in consultancy. Hij is bedrijfseconoom, doet wetenschappelijk onderzoek naar de toepassing van artifical intelligence bij veranderende organisaties en is oprichter van Transparency Lab. TLab levert het technologie platform voor geautomatiseerde consultancy aan klanten in Europa en USA. Jan van de Poll heeft een website op http://www.transparencylab.com/muurtje-factuurtje/.

Programma
15.30 uur - Ontvangst en registratie
16.00 uur - Aanvang workshop
18.00 uur - Afsluiting met een drankje

Doelgroep
‘Muurtje Factuurtje’ is voor iedereen in het consultancy vak die de beleving voor de consultancy klant een dramatische, disruptieve boost wil geven. Voor iedereen die over vijf jaar nog prettig wil werken zonder over zijn of haar schouders te hoeven kijken naar de concurrentie. En voor iedereen die sowieso graag wat anders wil dan uurtje-factuurtje.

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 2 punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement. Leden die dit niet hebben betalen € 95,- Niet-leden betalen € 145,-.

Eventueel kun je een potentieel lid meenemen. Zij of hij betaalt € 95,- voor een zeer leerrijke middag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de Ooa hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismakingsmiddag gratis. Meld hier jouw introducé aan.

Professionaliseringsabonnement

Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen € 195,-; Ben je CMC? Dan betaal je € 160,-.
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van € 45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 9 november 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 2 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online. De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

11 deelnemers