Afscheidscollege Frank Hüsken en Ton de Korte

Wanneer
04-09-2018 15:30 uur tot 17:30 uur
Waar
Kamerijck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
Wat
Bijeenkomst
4 PE

Als dank voor hun lange en gewaardeerde inzet als bestuursleden van de Ooa organiseert het bestuur een afscheidscollege voor Frank en Ton. 

De sprekers zijn gevraagd in aansluiting op de interessegebieden van Frank en Ton.

Voor Frank: Sjoerd van den Heuvel over HR-analytics

Dr. Sjoerd van den Heuvel is werkzaam als Hoofddocent Arbeid & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van People Analytics (ook wel HR Analytics of Workforce Analytics genoemd). Sjoerd zal ingaan op de kansen en beperkingen van HR-analytics als hulpmiddel bij interventies.

 

Voor Ton: Hans van der Steen over de kracht van sociale innovatie


Hans van der Steen is gepensioneerd ex-directeur arbeidsvoorwaarden van werkgeversorganisatie AWVN. Een sociaal geëngageerde man met passie voor sociale innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen, de motor achter de goedbezochte jaarcongressen van AWVN. Hans was een van de oprichters van het Nederlands centrum Sociale Innovatie, waar Ton zes jaar leiding aan heeft gegeven. Hans richt zich op de kracht van samenwerken voor een verantwoorde samenleving.   

Programma:
15.00 uur - Inloop, ontvangst
15.30 uur - Opening, Jan Willem Kradolfer
15.35 uur - Dr. Sjoerd van den Heuvel over HR analytics
16.10 uur - Reactie Frank Hüsken   
16.20 uur - Hans van der Steen over sociale innovatie
17.05 uur - Reactie Ton de Korte
17.10 uur - Dankwoord, Jan Willem Kradolfer
17.20 uur - Borrel en gelegenheid Frank en Ton de hand te schudden

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 4 blauwe punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst is kosteloos toegankelijk voor alle Ooa-leden. Niet-leden betalen €95,- (gereduceerd tarief).

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 28 augustus 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 4 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen. 

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

39 deelnemers