Ooa BBQ

Wanneer
22-06-2018 16:00 uur tot 19:00 uur
Waar
Herberg De Drie Snoecken
Dorpsstraat 67
4128 BW LEXMOND
Wat
Bijeenkomst
1 PE

Hoe kun je de zomer beter inluiden dan met een heerlijke Griekse BBQ en een goed gesprek met collega vakgenoten, je intervisiegroep of je commissie of netwerk? Noteer daarom vrijdag 22 juni om 16.00 in je agenda.

We zijn te gast bij Herbergh De Drie Snoecken van collega Simon van der Veer. Simon is een innovatieve collega, schrijver van het boek ‘Move before you’re ready’ en columnist bij BNR Radio. Hij zal tijdens de BBQ een prikkelende column voordragen als ‘food for thought’.

Daarnaast hebben we de steengoede Griekse chefkok Ilias Kotisires bereid gevonden om voor ons een heerlijke Griekse BBQ voor te bereiden. Met passende wijnen en wellicht een lekker glaasje ouzo als afsluiter.

Plaats:
HERBERG DE DRIE SNOECKEN,                         
DORPSSTRAAT 67
4128 BW  LEXMOND

Laat je ons weten of je komt? 

Deelname aan de leden BBQ is gratis.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

69 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.