Tweede workshop onorthodoxe interventies

Wanneer
23-05-2018 13:30 uur tot 19:30 uur
Waar
De Hartenhoeve
locatie Zoelmond (gemeente Buren)
Wat
workshop
3 PE

Tweede workshop onorthodoxe interventies op 23 mei 2018
georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit i.s.m. Ooa en M&C

Het doel van kennisontwikkelworkshops is om gezamenlijk valide en geobjectiveerde ervaringskennis te ontwikkelen om te delen met vakgenoten om de kwaliteit en effectiviteit van organisatieadvisering te versterken. In deze workshop gaat het om onorthodoxe interventies als belangrijke aanvulling op meer conventionele interventies. Het effect van een dergelijke interventie wordt primair via niet-rationele processen bereikt, in tegenstelling tot meer conventionele, veelal talige, interventies die vooral via ratio en logica werken.

In deze tweede workshop worden twee van dergelijke interventies ervaren en geanalyseerd. De eerste is een interventie van paardencoach Christoph Maria Ravesloot en de tweede een op kunst creëren (abstract schilderen) gebaseerde interventie, gemodereerd door Hans de Jonge en Piet Overduin. Bij de gezamenlijke analyse zal worden voortgebouwd op de analyses, gemaakt na de eerste workshop. De deelnemers zal worden gevraagd vóór de workshop een A4tje in te zenden, essentieel voor de eigen leerervaring en voor het slagen van de workshop.

Programma
13:30 uur Ontvangst en registratie (geen lunch)
14:00 uur Aanvang deel 1: de paardencoach
               Pauze
16:00 uur Aanvang deel 2: abstract schilderen
               Tussendoor enig snacks
18:00 uur Nabespreking en analyses
19:30 uur Sluiting (met soep & wijn)

Doelgroep: actieve organisatieadviseurs
Waarde voor de deelnemers:
• Inspiratie opdoen, leren over mogelijkheden en beperkingen van onorthodoxe
   interventies en met elkaar ontdekken waarom en waar ze kunnen werken
• Te leren de eigen ervaringskennis op te werken, te valideren en te objectiveren.
Voor het adviesvak: het ontwikkelen van met vakgenoten te delen relevante en valide kennis, waardoor de kenniscomponent van het vak versterkt wordt.

Kosten
€ 115,- (excl. BTW) ter dekking van de kosten van ruimte, paard en catering.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk een keer kan gebeuren) kan je je tot 4 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €115,- (excl. BTW) te sturen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. De aanmelding sluit op 14 mei 2018 (dat is al heel snel …).
Het aantal deelnemers is maximaal 10 (snel aanmelden zou belangrijk kunnen zijn). Na aanmelding krijgt u binnen 48 uur een bevestiging. Omstreeks 14 mei ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en informatie voor het in te zenden A4tje.

Indien je interesse hebben in de kennisworkshops, georganiseerd door het Platform Advieskwaliteit in samenwerking met Ooa en M&C (er zijn inmiddels al elf gehouden), maar helaas verhinderd bent voor 23 mei a.s. dit graag aan ons doorgeven, zodat we je kunnen informeren over volgende workshops.

Informatie
C3-secretariaat; secretariaat@c3am.nl; 033-4343170.

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

Er zijn nog geen deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.