Workshop ISO 20700

Wanneer
20-06-2018 15:30 uur tot 18:00 uur
Waar
De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Wat
workshop
2 PE

Na heel wat jaren noeste arbeid van een klein clubje internationale consultants onder leiding van Robert Bodenstein (ICMCI Oostenrijk), is voor het eerst een uitgewerkt proces in de zakelijke dienstverlening van een ISO nummer voorzien.  Deze ISO-norm gaat over het proces van de dienstverlening en de kwaliteitsborging daarvan. Het betekent dat de adviseur die conform deze ISO-norm handelt haar/zijn interne processen op orde heeft.  Het gaat dan vooral om de eisen die je mag stellen aan het proces van offreren, contracteren en uitvoeren. En dat schept vertrouwen Voor de individuele adviseur is dit een kans je te onderscheiden naar opdrachtgevers toe.

 “ISO 20700 Guidelines for management consultancy services: it's a standard developed for use as a guideline for people or organizations for the effective management of management consulting services. This standard was developed by ISO project committee ISO/PC 280. ISO 20700 was published for the first time in June 2017.”

Maak verder kennis met ISO 20700 met deze workshop, gegeven door Cecile de Roos .

Meer informatie over ISO 20700 vind je op de website:  op https://www.iso.org/news/ref2160.html .

Ons secretariaat wil graag weten of we in bulk een aantal ‘copies’ moeten verwerven, zodat onze leden deze tegen geringe(re) kosten kunnen verkrijgen. Stuur gerust een mailtje naar secretariaat@ooa.nl als je hiervoor interesse hebt.

Programma: 
1
5.30 uur – Ontvangst en registratie
16.
00 uur -  aanvang workshop
17.30 uur
-  afsluiting met een drankje

Kosten (excl. BTW)
Voor Ooa-leden is deelname aan de bijeenkomst gratis. Voor niet-leden en genodigden geldt een toegangsprijs van € 45,-. (excl. 21% BTW). De kosten zijn inclusief koffie, thee en een afsluitende borrel

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden:
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe PE-punten op voor jouw CMC-hercertificering.

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 2 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Afmelden: 
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden door in te loggen op 'Mijn Ooa'. Wanneer je niet bent afgemeld
, zijn we genoodzaakt om € 45,- (excl. BTW) in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. 

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

12 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.