Ooa College “Appreciative Inquiry: ‘kunstje’ - kunst - levenskunst”

Wanneer
18-04-2018 15:00 uur tot 17:00 uur
Waar
De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Wat
Bijeenkomst
4 PE

Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) omvat een filosofie, een bejegeningswijze en een verandermethode die het potentieel van mensen en organisaties ontdekt, bekrachtigt en omzet in constructieve actie. Appreciative Inquiry onderscheidt zich van de klassieke, probleemgerichte veranderaanpak door aandacht te geven aan wat goed gaat en door verder te ontwikkelen vanuit de overvloed van mogelijkheden. Het ‘college’ beoogt meer een rondleiding dan een inleiding te zijn.

Spreker
Cees Hoogendijk is organisatieontwikkelaar, grondlegger van de AI Academy, en heeft als missie Humanisering van Organisatie. Auteur van het boek Appreciative Inquiries of the 3.0 Kind. Zijn promotie onderzoek behelst het onderzoeken van intensieve AI beoefening als organisatorische interventie. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar AI als praktijk voor ontwikkeling van het zelf. Zie www.ceeshoogendijk.nl en www.ai-platform.nl.

Programma
14.30 - 15.00 uur Ontvangst en registratie
15.00 - 17.00 uur Start bijeenkomst
17.00 - 17.30 uur Afsluiting met borrel

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 4 blauwe punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden aan Ooa-leden met een professionaliseringsabonnement. Ooa-leden zonder een professionaleringsabonnement en leden van partnerverenigingen betalen € 95,-. Niet-leden betalen €145,- (excl. BTW).

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met  vrijdag 13 april 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 , ooa@mosevents.nl

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst 4 blauwe PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

75 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.