Herkansing Intervisie Startdag 2018

Wanneer
15-03-2018 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 1 te Eindhoven (Ingang Karel 1 Museumcafe)
Wat
Bijeenkomst
1 PE

Vanwege de uitzonderlijke situatie waarbij door het KNMI code rood werd afgegeven, konden veel mensen niet deelnemen aan de startdag. We bieden een herkansing voor de startdag op 15 maart a.s.

Het Thema van deze Intervisie Startdag is: De kunst van het waarnemen en uitstellen van het oordeel

We nemen de hele dag waar en oordelen daarbij, bewust en onbewust. Het geeft ons informatie, kan ons verrassen, geeft richting of soms juist niet. Zoals jullie allemaal ongetwijfeld weten is het bij intervisie van groot belang om goed waar te nemen en om oordelen uit te stellen.

Deelnemen
Er zijn nog plekken beschikbaar. Meld je nu aan via de blauwe 'direct aanmelden' knop

Programma
13:00 uur Ontvangst 
13:30 uur Welkom en start programma
                  Workshop
17:00 uur Afsluitend drankje en einde

Kosten
De Startbijeenkomst is onderdeel van het Intervisietraject 2018 en is ook specifiek bestemd voor deelnemers aan het Intervisietraject. Aan intervisiedeelnemers worden geen extra kosten voor het bijwonen van de Startbijeenkomst in rekening gebracht.

Annuleren
Indien je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, meldt je dan uiterlijk een week voor de betreffende datum per e-mail af. Annuleer je later, of blijk je afwezig op de dag zelf, dan wordt € 50,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening gebracht (ongeacht of je een professionaliseringsabonnement hebt).

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 1 blauwe PE-punt toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online. De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 of info@mosevents.nl

Veel plezier in het Van Abbe Museum en alvast een fijn intervisie-seizoen 2018 gewenst!

De werkgroep intervisie: Monique Bellersen, Wilma Beijer, Wilgard Lee, Han van der Meer, Inez Kohlmann, Gijsbert Voorneveld

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

19 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.