Dag van de Adviseur - Big Data

Wanneer
09-10-2018 09:15 uur tot 18:00 uur
Waar
KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist
Wat
Bijeenkomst
1 PE
1 PE

Big Data. Een actueel thema, en vervolg op de Dag van de Orde 'Artificiële Intelligentie' van 2017, dat van grote invloed is op onze maatschappij. Ook als adviseurs kunnen we er niet langer omheen. Wat wij als adviseurs concreet hiervan merken en hoe we daarop inspelen  staat centraal tijdens  de Dag van de Adviseur op 9 oktober. 

De aanleiding van het thema deze dag is het boek ‘We are big data’ van Sander Klous. Hij is benoemd tot hoogleraar Big Data Ecosystems for Business and Society aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij is ook bekend van het boek 'Vertrouwen in de slimme samenleving'. Sander Klous is gastspreker 9 oktober en neemt ons met  een Lagerhuisdebat mee. Heel interactief waarbij  ruimte is actief deel te nemen!  

Daarnaast hebben we Leo van de Voort en Rob Fijlstra bereid gevonden als sprekers.

  • Leo van de Voort is strateeg met een veelzijdige werkervaring in tal van branches.
  • Rob Fijlstra is management consultant, intervisie-begeleider, klankbord en begeleider van werkconferenties.
  • Samen schreven zij  het boek 'Risicovreugde - leid liever evident gevaarlijk dan ogenschijnlijk veilig'. 

Voordat we de dag afsluiten volgt een speelse en prikkelende samenvatting van de dag door Het Kanteltheater.

De Dag van de Adviseur staat daarmee in het teken van interactie en netwerken. 

Programma
09.15 uur - Ontvangst/registratie
10.00 uur - Opening door Leo van de Voort en Rob Fijlstra
10.30 uur - Lagerhuis debat met Sander Klous

Vragen die daarbij aan de orde komen zijn o.a.: Wat voor invloed hebben Big Data op de maatschappij en ons gedrag? Hoe transparant en begrijpelijk is deze big data wereld voor het  individu? Hoeveel controle heeft het individu nog over zijn/haar persoonsgegevens? Kunnen nieuwe privacy regels echt bescherming bieden of houden deze regels de voordelen en mogelijkheden van Big Data juist tegen? En wat is de rol van de overheid in dit geheel, of moeten we de overheid juist het meeste vrezen? 

12.30 uur - Lunch
13.30 uur - Inleiding van de middag door Leo van de Voort en Rob Fijlstra

Hoe vertalen we kansen en bedreigingen van Big Data naar de praktijk van de adviseur

14.00 uur - Werkgroepen rond onze praktijk
16.00 uur - Interactieve samenvatting door Het Kanteltheater en borrel
17.00 uur - Afsluiting van de dag

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 1 blauwe en 1 groene punt op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deelname is gratis voor leden en gasten.

We vinden het leuk als je een gast meeneemt naar de Dag van de Adviseur. Voor een goede organisatie van deze dag is het fijn te weten wie er komen. Meld jouw gast eenvoudig aan door een mail te sturen aan: secretariaat@ooa.nl 

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van € 45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 5 oktober 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 1 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42, info@mosevents.nl

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

75 deelnemers