Dag van de Adviseur

Wanneer
09-10-2018 09:30 uur tot 18:00 uur
Waar
KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist
Wat
Bijeenkomst
1 PE
1 PE

In 2017 was het thema van de Dag van de Orde ‘Artificiële Intelligentie’. Een actueel thema  dat de maatschappij ingrijpend gaat veranderen door Artificial Intelligence, het Internet of Things en Big Data. Veranderingen die naar verwachting al op korte termijn ook van grote invloed zullen zijn op ons als adviseurs. Wat er precies gaat veranderen en hoe groot de impact zal zijn, is nog niet duidelijk, maar we gaan uit van veel kansen ….

In dat kader organiseren we de Dag van de Adviseur dit jaar rondom het thema Big Data. Met als aanleiding het boek ‘We are big data’ van Sander Klous en de dagelijkse signalen dat de hiermee samenhangende (disruptieve?) verandering is ingezet. Trouwens, zijn boek  “Vertrouwen in de slimme samenleving”, samen met Nart Wielaard gepubliceerd, was dit jaar een van de genomineerden voor de Ooa boek van het jaar prijs.

We zijn erg blij dat Sander als gastspreker wil optreden op de Dag van de Adviseur. Het idee is dat hij dit vormgeeft naar voorbeeld van het Lagerhuis debat. Heel interactief!

Hoewel het definitieve programma nog niet volledig vastligt, kunnen we zeggen dat we tijdens de Dag van de Adviseurs in ieder geval nadrukkelijk gelegenheid creëren voor veel interactie en netwerken.

Sander Klous (1973) is benoemd tot hoogleraar Big Data Ecosystems for Business and Society aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Sander Klous doet onderzoek naar de manier waarop bedrijfsleven en samenleving maximaal kunnen profiteren van inzichten die kunnen worden verschaft met behulp van data-analyse. Hiertoe bouwt hij bruggen tussen technische randvoorwaarden (het verwerken van grote hoeveelheden data tot bruikbare inzichten), maatschappelijke randvoorwaarden (het voldoen aan de eisen en wensen van de samenleving op het gebied van onder andere privacy en gemak) en de vertaling van theorie naar praktijk. Bij dit laatste gaat het om de borging van de technische en maatschappelijke randvoorwaarden bij de inrichting van Big Data-systemen en de vertaling van de verkregen inzichten naar de wensen en behoeften van individuen, organisaties en samenleving.

Klous heeft sinds 2010 de leiding over de Big Data Analytics-dienstverlening bij KPMG Advisory. Hij promoveerde op het gebied van de hoge-energiefysica. Eerder werkte hij bij het Nationaal instituut voor subatomaire fysica (NIKHEF) en deed hij verschillende projecten bij de deeltjesversneller op CERN. Klous ontving verschillende subsidies en prijzen met betrekking tot high performance distributed computing en publiceerde tal van artikelen op dit gebied.

Programma
09.15 – 10.00 uur Ontvangst/registratie
10.00 – 10.15 uur Opening door een Ooa-lid
10.15 – 12.30 uur Lagerhuis debat met Sander Klous
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 16.00 uur Invulling n.t.b.
16.00 – 16.30 uur Afsluiting met borrel

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 1 blauwe en 1 groene punt op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement. Leden die dit niet hebben betalen €95,-  Niet-leden betalen € 145,-. 

Professionaliseringsabonnement
Met het professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle Ooa-evenementen uit de agenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €195,-; Ben je CMC? Dan betaal je €160,-. 
Je kunt het professionaliseringsabonnement afsluiten via jouw profiel op de website. 

Nog geen lid van de Ooa en toch een professionaliseringsabonnement?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,- per jaar. Interesse? Stuur dan een e-mail aan het secretariaat.

Introducee:
Eventueel kun je een potentieel lid meenemen tegen het ledentarief van € 95,- voor een zeer leerrijke dag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de Ooa hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismaking dag gratis.

Meld hier jouw introducé aan.

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Evenementen' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 2 oktober 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Beeldmateriaal evenement
Op de evenementen van de Ooa worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van het evenement bij de registratiebalie. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 1 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 , info@mosevents.nl

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

35 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.