Lentecongres

Wanneer
25-04-2018 08:15 uur tot 17:15 uur
Waar
Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD KAMERIK
Wat
Congres
1 PE
3 PE

Haal je lente-inspiratie middenin het Groene Hart!

De jaarlijkse Lentedag wordt gehouden op 25 april in Kameryck in Kamerik; een locatie omgeven door groen en weilanden. Dat is de omgeving. De inhoud van de dag is wederom geheel ‘voor en door de leden’. Ooa-leden bieden hun kennis en ervaring aan in een passende vorm.  Er zijn tientallen workshops die samen een heel gevarieerd aanbod dekken. Voor een overzicht van de workshops klik hier.  

Na jouw aanmelding ontvang je een formulier waarop je je workshopkeuze kunt aangeven.

Programma

08.15–09.00 uur   
09.00–10.30 uur   
10.30–10.45 uur   
10.45–12.15 uur   
12.15–13.15 uur   
13.15–14.45 uur   
14.45–15.00 uur   
15.00–16.30 uur   
16.30–17.15 uur   
Ontvangst/registratie
1e workshopronde
Pauze
2e workshopronde
Lunch
3e workshopronde
Pauze
4e workshopronde
Afsluiting met borrel

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden
Deelname aan de workshop levert 3 blauwe en 1 groene punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Kosten
Deze bijeenkomst maakt deel uit van het professionaliseringsabonnement.
Leden die dit niet hebben betalen €95,- (excl. BTW).

Eventueel kun je een potentieel lid meenemen. Zij of hij betaalt € 95,- voor een zeer leerrijke dag. Wanneer deze introducee hierna lid wordt van de Ooa hebben we een mooi aanbod, dan is deze kennismakingsdag gratis.
Meld hier jouw introducé aan.

Niet-leden betalen € 145,- (excl. BTW).

Annuleren
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Aanmelden
Aanmelden kun je uiterlijk tot en met 20 april 2018.

Ongeveer een week voor aanvang van de workshop ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving.

Locatie
De locatie is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, maar toch midden in Het Groene Hart. Kameryck is uitstekend bereikbaar en heeft ruime (gratis) parkeermogelijkheden.
Kom je met het openbaar vervoer dan is er de Kameryck-shuttle beschikbaar. Deze gratis shuttledienst vervangt het openbaar vervoer tussen NS Station Woerden en Kameryck. Deze shuttle brengt u binnen 10 minuten vanaf dit treinstation naar onze locatie. De shuttle vertrekt vanaf “stationsplein Noord” bij de taxi standplaatsen.

Vanaf 08:00 uur en 08:20 uur vertrekt er een shuttlebus naar Kameryck. Het zelfde geldt ook voor de terugweg. De shuttlebus vertrekt dan vanaf 17:00 uur en 17:30 uur naar het NS Stations Woerden.

Je kunt je voor deze extra services opgeven bij het aanmelden voor deelname aan deze bijeenkomst.

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42 , ooa@mosevents.nl

PE-punten
Als CMC lid van de Ooa ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van jouw PE-punten. Voor deze bijeenkomst worden 3 blauwe en 1 groene PE-punten toegekend. Deze punten kan je zelf toevoegen in jouw dossier in PE-online.  De deelnemerslijsten van bijeenkomsten worden vanaf 2016 door het secretariaat beschikbaar gesteld op het besloten deel van de Ooa-website en staan binnen vijf werkdagen na de bijeenkomst online. Deze deelnemerslijsten kan je als bewijs opvoeren mocht dat nodig zijn. Het is dus belangrijk dat je altijd je aanwezigheid aangeeft door de deelnemerslijst te paraferen.  

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

102 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.