Ooa Intervisietraject 2018

Wanneer
01-01-2018 08:30 uur tot 31-12-2018 18:00 uur
Waar
Per groep wisselende locatie
Wat
Bijeenkomst
16 PE

Op 1 januari 2018 is het nieuwe intervisie seizoen begonnen.
Steeds meer professionals maken gebruik van intervisie voor het vergroten van hun kennis en vaardigheden op hun vakgebied. Intervisie heeft tot doel inzicht te krijgen in het eigen professioneel handelen door in een kleine groep te reflecteren op een vraagstuk vanuit het werk. Dat gebeurt met de hulp van een intervisiemethode en een facilitator.

Ooa-activiteiten intervisie
Binnen het intervisietraject organiseert de werkgroep Intervisie verschillende activiteiten voor verdere professionalisering. Denk hierbij aan:

  • De jaarlijkse startbijeenkomst intervisie aan het begin van ieder intervisiejaar; deze werd gehouden op 18 januari 2018 Van Abbe Museum Eindhoven;
  • De Dag van de Facilitator voor Ooa-facilitators van intervisie met als doel om ervaringen met elkaar te delen (speciaal voor de facilitators. Deze vond plaast op donderdag 22 maart 2018.
  • Workshops over intervisiemethoden voor en door leden van de Ooa;
  • Een evaluatie van intervisie bij de Ooa. De resultaten worden omgezet in aanpassingen en verbeteringen in het Ooa-intervisietraject.

Overzicht kostenplaatje (excl. BTW):

  • Intervisietraject met professionaliseringsabonnement € 0,-
  • Intervisietraject zonder professionaliseringsabonnement € 120,-
  • Professionaliseringsabonnement € 195,-
  • Kosten Intervisietraject niet-leden Ooa € 280,-

Praktijkboek Intervisie
Tijdens het intervisietraject wordt het Praktijkboek Intervisie gebruikt. In dit boek staan de diverse methoden uitgelegd en vind je een handleiding voor het doen van intervisie. Het boek is via Managementboek te bestellen.

Nog geen professionaliseringsabonnement?
Met het professionaliseringsabonnement kun je, naast het intervisietraject, deelnemen aan diverse activiteiten die worden aangeboden (bijvoorbeeld de Pitstop en het Ooa-College). De kosten voor het professionaliseringsabonnement bedragen € 195,- excl. BTW (CMC-leden betalen € 160,- excl. BTW), prijspeil 2015. Klik hier om het abonnement af te sluiten.

Intervisiejaar 2019
Vanaf medio oktober 2018 is het mogelijk je op te geven voor het intervisiejaar 2019. Raadpleeg t.z.t. daarvoor opnieuw de Ooa intervisiewebsite. Je kunt je dan opgeven en indelen in een groep.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

260 deelnemers

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.