Pitstop

Wanneer
24-03-2016 08:30 uur tot 21:00 uur
Waar
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Soesterberg
Wat
Workshop
12 PE

‘Het is door de kracht van observatie en reflectie dat men een weg vindt. [Claude Monet]

PITSTOP; bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin hen de gelegenheid wordt geboden om stil te staan bij hun werk, hun ontwikkeling, hun toekomst en zicht te krijgen op waar ze professioneel staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor willen doen.

Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan het eigen profiel en de eigen ontwikkeling.

Deelnemers worden uitgenodigd om aan de hand van verschillende werkvormen de diverse thema’s uit het eigen werkleven onder de loep te nemen en toe te werken naar een persoonlijk (onderhouds)plan. Er wordt zowel individueel gewerkt als in kleine groepen en deelnemers krijgen een actieve rol in het ondersteunen van reflectie van collega-deelnemers.

Wat levert een pitstop jou op?
Pitstop is een module voor professionele en persoonlijke reflectie, aan de hand van een methodisch ‘parcours’ waarin elke deelnemer zijn/haar eigen weg vindt door relevante thema’s te kiezen. De oogst bestaat uit inzichten en voornemens op maat voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat is jouw tijdsinvestering?
De pitstop duurt een hele dag. Vooraf ontvang je een huiswerkopdracht zodat je goed voorbereid de pitstop ingaat. Het maken van deze opdracht kost je ongeveer één uur aan tijd.

Doel/Doelgroep
Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden

Het programma
De module heeft een vaste structuur met een flexibele programmering waarin jij als deelnemer jouw eigen relevante thema’s (met bijbehorende werkvormen) kunt kiezen.

We starten met de focus op vragen en thema's en aan het eind van de bijeenkomst "oogsten"  we in de vorm van een persoonlijke "horizon" met voornemens en acties.

08.30 - 09.00 uur ontvangst
09.00 - 13.00 uur Ochtendsessie
13.00 - 13.45 uur Lunch
13.45 - 18.00 uur Middagsessie
18.00 - 19.00 uur Diner
19.00 - 21.00 uur Avondsessie        

Uw inleiders
Pitstop is een programma voor leden door leden. De pitstop wordt begeleid door Leike van Oss en Rosemarijn Koenen.

Praktische informatie
Ongeveer drie weken voor aanvang van de workshop ontvang je van ons de bevestiging van deelname met een huiswerkopdracht, de routebeschrijving en een eventueel factuur.

Kosten
De Pitstop 2016 valt binnen het professionaliseringsabonnement.

Nog geen abonnement? Vraag het hier aan.
Ooa-leden zonder professionaliseringsabonnement € 150,-  exclusief 21% btw.

De kosten zijn inclusief materiaal en het vergaderarrangement.

Aanmelden

Het maximum aantal deelnemers is 24

Voorwaarden
PE Punten

De Pitstop wordt in het kader van de CMC-punten gewaardeerd met 12 PE punten, bij volledige deelname aan de drie dagdelen. Het volgen van een deel van de dag is niet mogelijk, gelet op de lijn door de dag en op de rol die deelnemers spelen in elkaars proces.
Annuleren
Voor deze module is een minimum en maximum aantal deelnemers bepaald. Ben je aangemeld, maar onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen? Dan kun je tot 17 maart 2016 kosteloos afmelden. Via 'Mijn Ooa' op de website is dat heel eenvoudig te regelen. Wanneer je niet tijdig annuleert zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt zal dit € 45,- exclusief 21 % btw zijn.

Delen over de Ooa Pitstop?

Gebruik #OoaPitstop op Twitter

Informatie
Per e-mail: secretariaat@ooa.nl
of tel. 033 247 34 42

PE-Punten

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

20 deelnemers