Ooa en ROA presenteren: Boek&Festival 2015

Wanneer
19-05-2015 13:30 uur tot 18:30 uur
Waar
De Glazen Ruimte te Maarssen
Wat
Congres
2 PE

Mis het Boek&Festival niet!

Op 19 mei 2015 organiseren de Ooa en de ROA voor het eerst gezamenlijk het Boek&Festival. Tijdens dit unieke evenement worden de winnaars bekend gemaakt uit de top-3 voor de Professionele Publicatie Prijs en uit de top-3 voor de Ooa Boek van het Jaar Juryprijs 2014.

Wat dit evenement uniek maakt is dat de auteurs lezingen of interactieve workshops zullen geven over hun publicatie. Voor deelnemers een fantastische gelegenheid om kennis te nemen van de - door beide jury’s geselecteerde - meest interessante opvattingen over organisatieadvies en management. Ook het feit dat er rechtstreeks contact met de auteurs is, maakt deze middag een kans die je niet voorbij kunt laten gaan. 

Alle zes genomineerden zullen deze middag een workshop of lezing geven. Daarnaast doen ook auteurs Margret van Paassen (Aandacht in Interactie), Joost Ardts (Hoe zit dat nu eigenlijk?), Ruben van Wendel de Joode & Nikke Willems (Nieuwerwets organiseren), en Oscar David (Macht) een bijdrage. Hun boeken stonden op de shortlist voor de Ooa Boek van het Jaar 2014 prijs maar vielen helaas net buiten de prijzen. 

Aansluitend aan dit literaire programma zullen de jury’s de prijs voor het 'Ooa Boek van het Jaar 2014' en de ‘ROA Professionele Publicatie Prijs’ uitreiken aan de schrijver/auteur van een van de drie genomineerde boeken en een van de genomineerde artikelen. 

Helaas is Erik de Haan (Shortlist - 'De Schaduwkant van Leiderschap) verhinderd voor het Boek&Festival, maar levert een bijdrage d.m.v. deze video

Het is niet mogelijk om je van tevoren in te schrijven voor deze workshops. Op de dag zelf kun je je registreren en we werken volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor elke workshop/lezing is een beperkt aantal kaarten beschikbaar

 

Ooa Boek van het Jaar 2014 
de nominaties

Titel Auteur

Cliché & Organisatie (Denken met Deleuze & film)

Luc Peters

De kracht van platformen’ 

Maurits Kreijveld
Onderweg Leike van Oss & Jaap van 't Hek

 

  

ROA Professionele Publicatie Prijs 2014
de nominaties

Titel Auteur

Samen leren en veranderen door krachtprogramma' s bij SSONML

Ir. Michiel Louweret, (zelfstandig adviseur)
De Adaptieve Organisatie: De Rol Van Verkenners, Verbinders En Sponsoren Voor Innovatie

Dr.drs. Rick (H.L.) Aalbers (Assistant Professor Strategy & Innovation, Radboud Universiteit Nijmegen);
Jasper de Valk MSc (Industry Manager Google Nederland en Partnerships Director TEDx Amsterdam)

Wat kunnen we leren van 2500 jaar samenwerken Drs. Robin Bremekamp (partner bij Common Eye)

 

Programma

(voorafgaand vindt de Lentemorgen en de Algemene Ledenvergadering plaats)

13:30 – Ontvangst en registratie

14:00 – Welkom

14:30 – Workshops/lezingen

15:30 – Pauze

15:45 – Workshops/lezingen

17:00 – Prijsuitreiking + afsluitende borrel

(aansluitend vindt het Kernledendiner plaats)

Aanmelden & kosten

Leden van de Ooa met een professionaliseringsabonnement en leden van de ROA kunnen gratis deelnemen. Overige leden van de Ooa en aangemelde externe deelnemers betalen € 95,-. Iedereen kan zich aanmelden via de aanmeldknop. Ooa leden gebruiken hun bestaande account en niet leden kunnen een account aanmaken.

Let op! Het maximum aantal deelnemers voor dit evenement is 200, dus wees er snel bij!

Annuleren

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden; dit kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Niet tijdig annuleren of niet komen opdagen zonder bericht, betekent dat we genoodzaakt zijn een no-show factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt

Informatie

ooa@mosevents.nl

tel. 033-2473442

Ga naar https://552dfecbb2dec.momice.com/?language_id=2 en zet de mobiele event site voor het Boek&Festival op je smartphone! 

 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

65 deelnemers