Maak kennis met Maikel Zuidmeer

Maikel Zuidmeer

Branche

Zakelijke dienstverlening

Regio

Regio West Nederland

Bureau

Zuidmeer Management en Advies

Website

http://www.zmena.nl

  • Extern adviseur

Werkzaam als

Zelfstandig ondernemer zonder personeel

Expertise

Governance en managementstructuren, Leiderschap, Opleiding/training/assessment, Procesoptimalisatie, Programma/projectmanagement, Veranderkunde, Strategie

Talen

Duits, Engels

Volgen

Over Maikel

Ervaren (interim) manager in de aansturing van multidisciplinaire afdelingen en programma’s in complexe strategische, tactische en operationele omgevingen. Ruime ervaring met organisatie- en cultuurveranderingsprocessen binnen met name de energie-, telecom- en aannemer branche. Verbindende leider die vanuit de visie strategische veranderingen weet te operationaliseren tot op de werkvloer. People- en procesmanager met een sterke resultaat-, en klantgerichte houding en een situationele leiderschapsstijl die samen met de mensen veranderingen weet te bewerkstelligen. Kernkwaliteiten: mensgericht, samenwerken, analytisch, strategisch, operationeel, resultaat- en kwaliteitsgericht.

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.