Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Actueel

Het vakgebied verandert continu. Om onze leden op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, organiseren we allerlei bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vindt u in onze Ooa-agenda waarin ook interessante bijeenkomsten van derden te vinden zijn. Met een professionaliseringsabonnement neemt u onbeperkt deel aan de bijeenkomsten uit de professionaliseringsagenda. Bent u ingelogd dan kunt u zich eenvoudig voor de bijeenkomsten aanmelden. Leden van de Ooa hebben ook de mogelijkheid om tegen voordelige tarieven deel te nemen aan de activiteiten van andere verenigingen. Onder 'activiteiten van derden' vint u welke verenigingen dit zijn.

Op dit deel van de website vindt u ook branche gerelateerde actualiteiten aan. U kunt hier de laatste nieuwsberichten van de Ooa en het vakblad Management & Consulting vinden. Sinds 1989 is de Ooa lid van de International Council of Management Consultancy Institutes (ICMCI). Op deze pagina is vooral internationaal nieuws te vinden. Tot slot kunt u hier onze nieuwsbrieven downloaden. Wilt u altijd en volledig op de hoogte blijven? Schrijven u dan in voor de Ooa-nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>