Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Activiteitencommissie

Het doel: De activiteitencommissie vormt het kloppend hart van de orde. Vanuit deze commissie worden de belangen van de leden vormgegeven in een groot aantal activiteiten.

De keuze en invulling van het programma worden bepaald door de drie belangrijkste pijlers waarop onze vereniging steunt:

  • professionalisering en verdere groei in het vak van organisatieadviseur;
  • ontwikkelingen en trends in de markt van adviseurs enopdrachtgevers;
  • sociale interactie tussen de leden van de orde.

De activiteiten:

  • Workshops en lezingen: gericht op het vergroten van kennis, kansen en netwerken. Het zoeken en benaderen van interessante sprekers voor het verzorgen van workshops en lezingen die aansluiten op het PE-punten programma van de Ooa.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

 

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>