Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

Workshop Intervisie "U-procedure"

Start:
14-06-2018 13:00
Eind:
14-06-2018 17:00
Locatie:
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Type:
Workshop
PE-punten:
  • PE-punten

Deze workshop laat je kennismaken met een van de meest indringende methoden die ons ter beschikking staan. Deze methode leent zich er voor om de onderliggende professionele opvattingen, eigenschappen, waarden en normen van de casusinbrenger op het spoor te komen en daar alternatieven naast te zetten. Dat vergt een ervaren groep en een facilitator die bereid is om de natuurlijke neiging om bij de ingebrachte situatie te blijven, te duiden. Deelnemers hebben de moed nodig om door te vragen. Of om de mond te houden. Als dat lukt, dan gaat de casusinbrenger met een rijker handelingsrepertoire weer naar huis

Opzet
Allereerst delen we met elkaar onze ervaringen met deze methode en bepalen we ieders leervragen. Vervolgens gaan we er concreet mee aan de slag. Vragen die tijdens de workshop aan de orde komen zijn: wat kan de methode voor de casusinbrenger betekenen, wanneer kies je wel of niet voor deze methode en waar dien je als facilitator rekening mee te houden wanneer je deze methode toepast. Ook gaan we de methode natuurlijk met elkaar oefenen.

Programma
13.00 uur Welkom en kennismaken
13.30 uur Introductie methode
13.45 uur Start doorlopen methode
15.00 uur Pauze
15.15 uur Vervolg methode
16.45 uur Afsluiting

De workshop wordt verzorgd door Hein Griffioen.

Aanmelden:
Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Is de workshop vol, dan kun je per mail aangeven of je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. De workshop is bedoeld voor OOA-leden die aan intervisie doen binnen de OOA; zij krijgen voorrang. Indien er nog plaatsen over zijn worden de mensen op de wachtlijst gevraagd deel te nemen.

Kosten (excl. BTW)
Deze professionaliseringsactiviteit wordt kosteloos aangeboden aan Ooa-leden met een professionaliseringsabonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. De kosten voor dit abonnement bedragen €195,- (excl. BTW). Klik hier om er een af te sluiten. Voor leden bedragen de kosten voor deelname €199,- (excl. BTW). 

Toegevoegde waarde voor Ooa-leden:
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe PE-punten op voor jouw CMC-hercertificering.

Afmelden:
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden door in te loggen op 'Mijn Ooa'. Wanneer je niet bent afgemeld zijn we genoodzaakt om €95,- (excl. BTW) in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Informatie:
Klik hier voor meer informatie over intervisie binnen de Ooa.

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>