Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

Regiobijeenkomst 'Langs het randje' - Deventer

Start:
03-10-2017 16:00
Eind:
03-10-2017 19:00
Locatie:
Huize de Bannink, Banninkslaan 4 7427 RE Deventer.
Type:
Workshop
PE-punten:
  • PE-punten

Tijdens deze regionale bijeenkomst gaan we in kleine groepen op een speelse en toch gestructureerde manier met elkaar in gesprek om de dilemma’s die we regelmatig in ons werk tegenkomen te verkennen. Soms gaan we dicht langs het randje van wat kan, maar willen er niet overheen. Maar waar ligt dat randje in ons vak?

Het valt niet altijd mee om binnen de ethische grenzen van de beroepsgroep te werken. De situatie is niet altijd meteen duidelijk, stakeholders hebben verschillende belangen en behoeften, er is tijdsdruk, de opvattingen kunnen soms behoorlijk uiteen lopen, welke keuzes maak jij dan op cruciale punten en momenten?

Aan de hand van de “Ooa Koerskaart”, een dialoogmap gebaseerd op de kerncode, wisselen we ervaringen, opvattingen en gekozen oplossingen uit om van elkaar te leren en jou inzichten voor je eigen praktijk aan te scherpen, met de kerncode als referentiepunt.

Jouw workshopleider(s):
De workshop wordt verzorgd door leden van de werkgroep Beroepsethiek van de Ooa: Charlotte Roobeek en Annelies Tegel.

Programma: 
De workshop start om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. We sluiten de bijeenkomst af met een lichte broodmaaltijd.

Locatie:
Huize de Bannink, Banninkslaan 4 7427 RE Deventer. Klik hier voor de routebeschrijving.

Doelgroep:
Deze workshop is bedoeld voor Ooa-leden die willen deelnemen aan een grensverkennend gesprek over beroepsethiek ten behoeve van hun eigen werkpraktijk.

CMC PE-punten
Deelname aan de workshop levert 2 blauwe punten op voor uw CMC-hercertificering. 

Kosten:
Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden aan Ooa-leden met een professionaliseringsabonnement. Ooa-leden zonder een professionaleringsabonnement betalen € 55,- (excl. BTW).

Annuleren:
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot 2 werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig via 'Mijn Ooa' op de website. Bij niet tijdig annuleren of no-show zijn we genoodzaakt een factuur van €45,- (excl. BTW) te sturen, ook wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt.

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>