Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

iPad-dag 2012

Start:
09-11-2012 13:30
Eind:
09-11-2012 18:00
Locatie:
Nieuwegein Business Center
Type:
Activiteit van derden

Het gebruik van een iPad heeft veel voordelen. Het nieuwe werken, papierloos vergaderen; met een iPad gaat dit beter dan ooit. Steeds meer professionals zien de voordelen van een iPad ter ondersteuning van hun werkzaamheden. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Echter, in de praktijk wordt daar vaak maar een fractie van gebruikt. Vanaf vrijdag 9 november 2012 kunt u hier verandering in brengen. MOS Events organiseert met medewerking van Bram Elderman, Consulting Engineer Apple Computer, de 1e iPad-dag voor zakelijke professionals. U leert uw iPad optimaal te gebruiken en nóg meer uit uw iPad te halen. Na de opening door Anne de Jong, directeur Stratch Consultants en zelf organisatie professional, zal Bram Elderman van Apple u inspireren met zijn verhaal over de visie van Apple. Hierna kunt u tijdens twee praktische sessies naar keuze van alles te weten komen over het optimale gebruik van uw iPad. 

 
Locatie en tijd
De iPad-dag voor zakelijke professionals vindt plaats op vrijdag 9 november 2012 in het Nieuwegein Business Center. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 13.30 uur. De dag wordt om 17.15 uur afgesloten met een borrel.
 
Doelgroep
De iPad-dag is met name gericht op professionals die de iPad in hun dagelijkse werkzaamheden (willen) gebruiken. Tijdens deze dag kunt u ervaringen uitwisselen over zakelijk gebruik van de iPad en van de sprekers en sessies leren hoe u nog efficiënter en papierloos kunt werken. Voorkeuren voor sessies opgeven Bij uw aanmelding kunt u uw voorkeur voor de sessies opgeven in de vorm van een top 2. Wij gaan ervan uit dat u kunt deelnemen aan uw twee favoriete sessies. Mocht er door overtekening geen plek meer zijn bij de eerste of tweede sessie van uw voorkeur, dan zullen wij u in sessie nummer 3 plaatsen. 
 
Kosten
Speciaal voor Ooa leden is de ledenprijs: € 125,- excl. BTW.
De kosten voor leden van overige verenigingen: € 295,- excl. BTW.
 
Inschrijvingstermijn en annulering
U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 31 oktober 2012. Aanmelden kan via www.mosevents.nl/ipad-dag. Na inschrijving voor de iPad-dag ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname. Enkele dagen voor de iPad-dag ontvangt u een e-mail met laatste informatie over het programma en een routebeschrijving. Indien u na aanmelding onverhoopt verhinderd bent om deel te nemen, dan kunt u zich uiterlijk 22 oktober 2012 kosteloos afmelden via info@mosevents.nl. Op deze wijze bespaart u ons onnodige kosten voor catering en gehuurde ruimte. Bij afmelding na deze datum wordt het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht. U kunt bij verhindering natuurlijk wel kosteloos een vervanger sturen. 
 
Tip!
Het geleerde meteen in de praktijk brengen, of tips en trucs delen met andere deelnemers?
Neem uw iPad mee. Uiteraard is wireless internet beschikbaar.
 
Informatie
MOS Events bv
Telefoon: 033 247 34 07
 
Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>