Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

MKB kennisnetwerk bijeenkomst: Nieuwe Businessmodellen voor de (MKB) adviseur

Start:
07-12-2012 15:00
Eind:
07-12-2012 18:00
Locatie:
Hogeschool Utrecht
Type:
Ooa professionaliseringsactiviteit

Organisatieadviseurs hebben te maken met krimpende omzetten, dalende rendementen en rode cijfers, zowel bij de zzp’er als bij de gerenommeerde namen.

Bedrijven in veel sectoren ondervinden dat hun huidige business model niet meer werkt als gevolg van veranderingen in hun omgeving. Maar het is niet allemaal slecht nieuws, ook in deze tijd zijn er nog steeds bureaus die het goed doen en een groei laten zien. Over het algemeen zit het verschil in de keuzes die gemaakt worden, en hoe deze keuzes vertaald worden in de business modellen.

Ook organisatieadviseurs met het MKB als doelgroep zullen zich moeten buigen over hun propositie en positionering. Waar zit de toegevoegde waarde, waarin kan je jezelf en je bureau zich onderscheiden?

In de bijeenkomst van het MKB kennisnetwerk zullen we met elkaar aan de slag gaan om na te denken over het business model van de nieuwe adviseur.

Het MKB kennisnetwerk stelt zich ten doel kennis, ervaringen en ideeën te delen onder organisatieadviseurs die het MKB als doelgroep hebben.

Elke bijeenkomst wordt ingeleid door een lid van het netwerk, of soms door een externe deskundige, over een onderwerp, aanpak of methode die voor de advisering van het MKB interessant kan zijn. Bij voorkeur is een opdrachtgever aanwezig, die zijn/haar ervaringen met de aanpak deelt. Van de deelnemers wordt een actieve participatie verwacht.
 
Data
De bijeenkomsten worden tweemaandelijks gehouden op een vrijdagmiddag met aanvangstijd 15.00 uur. De eerstevolgende bijeenkomst is op vrijdag 7 december 2012.
 
Inlichtingen en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kunt u een bericht sturen aan Henk Stuurman via het Ooa secretariaat via secretariaat@ooa.nl. Aanmelding vooraf is noodzakelijk voor deelname aan de bijeenkomst.

Locatie
Hogeschool Utrecht, Faculteit Economie & Management, Padualaan 101 te Utrecht

 

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>