Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

PITSTOP: reflectie, profilering en ontwikkeling adviseur

Start:
09-10-2012 09:00
Eind:
09-10-2012 21:00
Locatie:
Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 te Soesterberg
Type:
Ooa professionaliseringsactiviteit

By three methods we may learn wisdom. First, by reflection, which is noblest; second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest. [Confucius]

Locatie
Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
Soesterberg

PITSTOP; bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden (eendaagse variant)
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin hen de gelegenheid wordt geboden om stil te staan bij hun werk, hun ontwikkeling, hun toekomst en zicht te krijgen op waar ze professioneel staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor willen doen.

Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan het eigen profiel en de eigen ontwikkeling.

Deelnemers worden uitgenodigd om aan de hand van verschillende werkvormen de diverse thema’s uit het eigen werkleven onder de loep te nemen en toe te werken naar een persoonlijk onderhoudsplan. Er wordt zowel individueel gewerkt als in kleine groepen en deelnemers krijgen een actieve rol in het ondersteunen van reflectie van collega-deelnemers.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen deelnemers een voorbereidingsopdracht.

Toegevoegde waarde Ooa-leden:
Pitstop is een module voor professionele en persoonlijke reflectie, aan de hand van een methodisch ‘parcours’ waarin elke deelnemer zijn/haar eigen weg vindt door relevante thema’s te kiezen. De oogst bestaat uit inzichten en voornemens op maat voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doel/Doelgroep
Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden

Het programma
Het programma start met een voorbereidingsopdracht aan de hand waarvan u uw eerste vragen verkent en uitdiept en een eerste focus bepaalt voor deze ééndaagse bijeenkomst. De module heeft een vaste structuur met een flexibele programmering waarin u als deelnemer uw eigen relevante thema’s (met bijbehorende werkvormen) kunt kiezen. We starten om 9.00 uur met een focus op vragen en thema’s die deelnemers willen verkennen. Te denken valt o.a. aan fascinaties en drijfveren, werk/privé-balans, klanten en klussen, professionele leven en omgeving, persoonlijk leiderschap en ambities. Er is ruimte voor elke deelnemer om zijn/haar eigen thema’s te onderzoeken en daarbij ook te worden verrast door hetgeen door anderen wordt aangereikt. De thema’s worden in de loop van de bijeenkomst nader uitgewerkt. Aan het einde van de dag ‘oogsten’ de deelnemers in de vorm van een persoonlijke ‘horizon’ met voornemens en acties. We eindigen rond 21.00 uur.

Uw inleiders
Pitstop is een programma voor leden door leden. De pitstop van dinsdag 9 oktober 2012 wordt begeleid door Rosemarijn Koenen en Sarine Zijderveld.

Praktische informatie
Deze ééndaagse variant van Pitstop wordt in het kader van de CMC-punten gewaardeerd met 12 PE punten, bij volledige deelname aan de drie dagdelen.

Data
dinsdag 9 oktober 2012

Kosten
Ooa-leden € 150,- niet-leden € 190,- (excl. 21% btw).
De kosten zijn inclusief materiaal en het vergaderarrangement voor de ééndaagse.

Aanmelden
Uiterlijk 9 september 2012. Per e-mail: secretariaat@ooa.nl (vermeld uw naw-gegevens, en of u lid bent of niet)

Het maximum aantal deelnemers is 21. Ongeveer drie weken voor aanvang van de workshop ontvangt u van ons de huiswerkopdracht, een bevestiging, de routebeschrijving en de factuur.

Annuleren
Uitsluitend schriftelijk (per post, fax of e-mail) voor 9 september 2012. Annuleert u na deze datum, dan worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Informatie
Ooa-secretariaat, tel. 033 247 34 42

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>