Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

PITSTOP; reflectie, profilering en ontwikkeling adviseur

Start:
10-05-2012 09:00
Eind:
11-05-2012 17:00
Locatie:
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg
Type:
Ooa professionaliseringsactiviteit

~~~ Geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen ~~~
~
de volgende PITSTOP vindt plaats op 9 oktober 2012~

By three methods we may learn wisdom. First, by reflection, which is noblest; second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest. [Confucius]

Data
donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2012

Pitstop wordt ook als ééndaagse variant aangeboden op dinsdag 9 oktober 2012. Klik hier voor meer informatie.

Locatie
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS SOESTERBERG

PITSTOP; bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin hen de gelegenheid wordt geboden wordt om stil te staan bij hun werk, hun ontwikkeling, hun toekomst en zicht te krijgen op waar ze professioneel staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor willen doen.

Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan het eigen profiel en de eigen ontwikkeling.

Deelnemers worden uitgenodigd om aan de hand van verschillende werkvormen de diverse thema’s uit het eigen werkleven onder de loep te nemen en toe te werken naar een persoonlijk onderhoudsplan. Er wordt zowel individueel gewerkt als in kleine groepen en deelnemers krijgen een actieve rol in het ondersteunen van reflectie van collega-deelnemers.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen deelnemers een voorbereidingsopdracht.

Toegevoegde waarde Ooa-leden
Pitstop is een module voor professionele en persoonlijke reflectie, aan de hand van een methodisch ‘parcours’ waarin elke deelnemer zijn/haar eigen weg vindt door relevante thema’s te kiezen. De oogst bestaat uit inzichten en voornemens op maat voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doelgroep
Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden

Het programma
Het programma start met een voorbereidingsopdracht aan de hand waarvan u uw eerste vragen verkent en uitdiept en een eerste focus bepaalt voor deze bijeenkomst. De module heeft een vaste structuur met een flexibele programmering waarin u als deelnemer uw eigen relevante thema’s (met bijbehorende werkvormen) kunt kiezen. We starten op dag 1 om 9.30 uur (09.00 uur binnenkomst) met een focus op vragen en thema’s die deelnemers willen verkennen. Te denken valt o.a. aan fascinaties en drijfveren, werk/privé-balans, klanten en klussen, professionele leven en omgeving, persoonlijk leiderschap en ambities. Er is ruimte voor elke deelnemer om zijn/haar eigen thema’s te onderzoeken en daarbij ook te worden verrast door hetgeen door anderen wordt aangereikt. De thema’s worden in de loop van de tweedaagse langs de lijn van reflectie en spel nader uitgewerkt.

Aan het einde heeft iedere deelnemer een persoonlijke ‘horizon’ met voornemens c.q. plannen voor leren en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot toekomstambities in het werk.

Uw inleiders
Pitstop is een programma voor leden door leden. Deze pitstop wordt begeleid door Marguerithe de Man (SIOO), Sarine Zijderveld (Concivi) en Leike van Oss (Organisatievragen).

Praktische informatie
Deze tweedaagse variant van Pitstop wordt in het kader van de CMC-punten gewaardeerd met 20 PE punten, bij volledige deelname aan de 2 workshopdagen.

Kosten
Ooa-leden € 445,- en niet-leden € 595,- (excl. 19% btw).
De kosten zijn inclusief materiaal, vergaderarrangement en overnachting voor de tweedaagse workshop.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 10 april 2012 per e-mail naar secretariaat@ooa.nl. Vermeld hiernij uw NAW-gegevens, en of u lid bent of niet.

Het maximum aantal deelnemers is 21. Ongeveer drie weken voor aanvang van de workshop ontvangt u van ons een deelnamebevestiging, de routebeschrijving, de huiswerkopdracht  en de factuur.

Annuleren
Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail, fax of post) voor 24 april 2012. Let op: bij annuleringen na deze datum brengen wij de volledige kosten in rekening.

Informatie
Ooa-secretariaat: telefoonnummer 033 - 247 34 42.

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>