Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

Zomerse Retraiteweek 2011: Je stip op de horizon herijken

Start:
10-07-2011 16:00
Eind:
15-07-2011 16:00
Locatie:
Coferentiecentrum Zin te Vught
Type:
Ooa professionaliseringsactiviteit

Begin juli en eind augustus 2011 organiseert Sioo drie bijzondere weken voor diegenen die ongestoord willen werken aan een artikel, zich willen bezinnen op hun toekomstige profilering of zich echt willen verdiepen in het systeemdenken. Elk van deze programma’s levert ook een flink aantal PE punten op ten behoeve van de herregistratie als CMC’er bij de Orde voor Organisatieadviseurs Ooa en andere beroepsorganisaties.

10 t/m 15 juli: De Retraiteweek Je stip op de horizon herijken
Loopt u ook rond met vragen als 'Welke klanten of projecten wil ik wel, welke niet?','Waar wil ik komende tijd in investeren?', 'Wat moet mijn profilering en positionering zijn om te doen wat ik graag wil doen?' Om deze en andere vragen te onderzoeken en een robuust toekomstplan te maken dat het niveau van goede voornemens met oudjaar echt overstijgt, organiseert Sioo een retraiteweek. In het programma zijn inspirerende en grensverruimende workshops en activiteiten opgenomen, die helpen een nieuw en ander perspectief op uw vraagstuk te krijgen. Activiteiten die u afwisselt met momenten van persoonlijke coaching en reflectie.

Klik hier voor de brochure met verdere informatie >>

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>