Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

tweedaagse training Bruce Patton

Start:
10-11-2010 09:30
Eind:
11-11-2010 17:30
Locatie:
Sheraton Amsterdam Airport
Type:
Activiteit van derden

U bent een ervaren onderhandelaar. En er zijn nog maar weinig mensen die u op dat vlak nog iets kunnen leren. Bruce Patton is een van deze mensen en dit is de eerste keer dat hij deze exlusieve training in Nederland verzorgt.

Dus als u geen tijd heeft om zijn training van 2 weken aan Harvard Law School in Boston te volgen en toch zijn expertise wilt beheersen, dan mag u deze training niet missen.

Of het nu gaat om het uitonderhandelen van een contract, het managen van een complexe reorganisatie, het nemen van beslissingen over een verkoopstrategie of het motiveren van uw personeel als manager heeft u dagelijks te maken met moeilijke gesprekken. Gesprekken waarbij u iets wilt bereiken maar van te voren al weet dat ze niet gaan lopen zoals u wilt. Of onderhandelingen waar u als een berg tegenop ziet. Uw doel is het bereiken van een mooi resultaat mt behoud van een goede werkrelatie. Deze tweedaagse training versterkt u in het uitvoeren van deze taak. Zo krijgt u praktische en theoretische adviezen over het omgaan met moeilijke gesprekken: hoe bereid u zich voor, welke fouten moet u per se vermijden, hoe overtuigt u de andere partij, hoe gaat u om met de emoties.

Deze tweedaagse training leer u:

  • Hoe u het voeren van moeilijke gesprekken kunt voorbereiden zo respectvol en kundig mogelijk kunt uitvoeren.
  • Hoe u zaken krijgt gedaan zonder daarbij te moeten inboeten aan de goede relatie met uw klanten, collegas of leveranciers.
  • Hoe het op de juiste manier omgaan met de vervelende taak kan leiden tot efficintere besluitvorming en een beter bedrijfsresultaat.

Bruce Patton

Bruce Patton is auteur met Roger Fisher en William Ury van het zeer succesvolle boek: Getting to Yes. Al ruim twintig jaar het standaardwerk op het gebied van onderhandelen. Inmiddels zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en is het vertaald in 23 talen. Meer recentelijk heeft hij met Douglas Stone en Sheila Heen Difficult Conversations: How to Discuss What Matters Most geschreven. Dit boek is vertaald in 30 talen en is een New York Times Bestseller.

Bruce is medeoprichter en vooraanstaand docent van het Harvard Negotiation Project, het toonaangevend academische onderzoekscentrum gericht op onderhandelen en conflictmanagement. In de afgelopen 20 jaar heeft Bruce baanbrekend onderwijs ontwikkeld en verzorgd voor studenten, business managers en diplomaten over de hele wereld. Daarnaast is Bruce mede-oprichter en partner van Vantage Partners, een internationaal consultancybedrijf dat bedrijven helpt de individuele en organisationele expertise in onderhandelen en het onderhouden van relaties te ontwikkelen.. Ook was hij docent aan de Harvard Law School.

Bruce heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven, zijn werk richt zich voornamelijk op relatiemanagement. Zijn opdrachtgevers zijn grote bedrijven over de hele wereld in de financile, high tech, energie, farmaceutische, gezondheid en entertainment sector. Hij heeft wereldwijd met een aantal van de bekendste bedrijven gewerkt waaronder Andersen Consulting (nu Accenture), Boeing, IBM, JP Morgan en Unocal.

Naast zijn werk in het bedrijfsleven adviseert Bruce ook bij grote conflicten in de publieke sector. Zo heeft hij samen met Nobel winnaar Oscar Arias het Arias Peace Plan voor Centraal America ontwikkeld. Hij trainde de White Afrikaaner Cabinet, de African Congress Negotiation Committee en andere politieke groeperingen wat resulteerde in de afschaffing van de Apartheid in Zuid-Afrika. Tegenwoordig brengt hij toekomstige leiders van Palestina en Isral samen en leert ze tot een betere verstandhouding te komen en effectief te onderhandelen.

Datum
9 november (avondsessie)
10 en 11 november (09.30 tot 17.30 uur)

Waar
Sheraton Amsterdam Airport

Kosten
Normaal € 1850,- euro. Voor leden van de OOA is een speciale prijs onderhandeld van  € 1.600,- voor de tweedaagse training en € 445,- voor de avondsessie van 9 november.

Voor inschrijving kunt u een mail sturen naar  m.godijn@resultadr.com onder vermelding: lid van de OOA. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Marit Godijn, tel. 020-2050251 of bezoek de website www.resultadr.com

Taal
Engels

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>