Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

ooa evenement

Uitnodiging: Pitstop voor bijtanken en onderhoud

Start:
28-09-2010 09:30
Eind:
28-09-2010 21:00
Locatie:
Hotel De Witte Bergen te Eemnes
Type:
Ooa workshops/ bijeenkomst

 

 

 

 

Uitnodiging

PITSTOP; Reflectie, profilering en ontwikkeling organisatieprofessionals.


Door afmeldingen zijn er nog 2 plekken beschikbaar.


By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation,
which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest. [Confucius]


 
Datum en locatie
28 september: 09.30 uur tot 21.00 uur
Hotel De Witte Bergen te Eemnes

Pitstop is een reflectiemodule voor organisatieprofessionals die gelegenheid biedt stil te staan bij uw werk, ontwikkeling en toekomst. Het geeft inzicht in waar u professioneel staat, waar u naartoe wilt en wat u daarvoor wilt doen. Pitstop is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan uw eigen profiel en ontwikkeling. Pitstop bestaat in zijn definitieve vorm uit een bijeenkomst van vijf dagdelen en een terugkomdag.

De Pitstop-pilot
Pitstop is op dit moment nog in ontwikkeling en draait in definitieve vorm vanaf begin 2011. Op dinsdag 28 september a.s vindt echter al een pilot plaats. In deze Pitstop-pilot doorlopen we de ruggengraat van het programma en aan de hand van diverse werkvormen doorlopen we het gedeelte van het uiteindelijke programma waarin deelnemers met elkaar diverse thema’s uit het eigen werkleven verkennen. Er wordt gewerkt in kleine groepen en u krijgt een actieve rol in het ondersteunen van reflectie van collega-deelnemers.

Voorafgaand aan de Pitstop-pilot ontvangt u een korte voorbereidingsopdracht.

Doel/Doelgroep
Pitstop en Pitstop-pilot zijn toegankelijk voor Ooa-leden en adviseurs.

Het programma Pitstop-pilot
Het programma start met een voorbereidingsopdracht (die u van tevoren krijgt toegezonden) aan de hand waarvan u uw eerste vragen verkent en uitdiept. Vervolgens kunt u een eerste focus bepalen voor de bijeenkomst. De module heeft een vaste structuur met een flexibele programmering waarin u uw eigen relevante thema’s (met bijbehorende werkvormen) kunt kiezen. We starten om 09.30 uur (09.00 uur ontvangst) met een focus op vragen en thema’s die deelnemers willen verkennen. Te denken valt onder andere aan fascinaties en drijfveren, werk- en privébalans, klanten en klussen, professionele leven en omgeving, persoonlijk leiderschap en ambities. Er is ruimte voor elke deelnemer om zijn/haar eigen thema’s te onderzoeken en daarbij ook te worden verrast door hetgeen anderen aanreiken. De thema’s worden in de loop van de workshop langs de lijn van reflectie en spel nader uitgewerkt.

Wat levert het u op?
Pitstop is een module voor professionele en persoonlijke reflectie, aan de hand van een methodisch ‘parcours’ waar elke deelnemer zijn/haar eigen weg vindt door relevante thema’s te kiezen.
Uw oogst is onder andere een actieplan op maat voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Omdat het een pilot is, is onze oogst feedback voor de ontwikkelaars, waarmee we de definitieve versie van Pitstop kunnen verbeteren.

Na deze Pitstop-pilot gaat u naar huis met de aanzet voor een actieplan.

Definitieve Pitstop-module
Na de Pitstop-pilot in september wordt er begin 2011 een volledige Pitstop-module georganiseerd. Deze module kent twee volledige dagen en een terugkomdag. Tijdens de terugkomdag verkennen we in welke mate ambitie en acties gerealiseerd zijn en scherpen we het actieplan aan. De Pitstop-pilot kent deze terugkomdag niet.

Uw inleiders
Deze eerste Pitstop-pilot wordt begeleid door Marguerithe de Man (SIOO), Sarine Zijderveld (Concivi) en Leike van Oss (Organisatievragen).

PE-punten
Voor deze Pitstop-pilot wordt 10 reflectiepunten toegekend. Deelname aan de volledige Pitstop begin volgend jaar geeft recht op 20 reflectiepunten (bij volledige deelname aan de drie workshopdagen).

Kosten Pitstop pilot
Ooa-leden € 145,=, niet-leden € 180,= (excl. 19% btw).

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 7 september 2010.
Per e-mail: secretariaat@ooa.nl (vermeld uw naw-gegevens en of u Ooa-lid bent of niet).
Het minimum aantal deelnemers is 12, het maximum is 18. Drie weken voor aanvang van de workshop ontvangt u van ons de voorbereidingsopdracht, een bevestiging, de routebeschrijving en de factuur.

Annuleren
Uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail) tot 10 september 2010.
Annuleert u na deze datum dan worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Informatie:
Ooa-secretariaat, tel.( 033) 247 34 42, Eddy Melissen

Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>