Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

Learning Lane

Start:
26-08-2009 09:00
Eind:
28-08-2009 17:00
Locatie:
Type:
Activiteit van derden
 

 Learning Lane 2009
Lustrumjaar: 5 jaar Learning Lane

Ook dit jaar ben je van harte welkom op de Learning Lane, op woensdag 26 augustus (avond: Late Lane Academy), donderdag 27 augustus en vrijdag 28 augustus 2009. 

Learning Lane is een 2-daags Zomerfestival voor én door beginnende en ervaren organisatie-ondersteunende professionals waar kennis delen centraal staat. 

De workshops, elke dag drie rondes, worden afgewisseld met verschillende activiteiten, die de zintuigen doen prikkelen of de hersenen doen kraken. Er is muziek, dans, (werk-)theater, er zijn debatten, er wordt kunst gemaakt en alles staat in het teken van kennis uitwisseling, kennis opdoen, ontmoeten en verbinden.

Dit alles vindt plaats in de zeer inspirerende, natuurlijke omgeving van het prachtige Landgoed die een ongedwongen sfeer uitademt! Uiteraard mag heerlijk eten en drinken hier niet bij ontbreken!

Ook als OOA-lid bent u hiervoor van harte uitgenodigd!
Voor nadere informatie: www.learninglane.nl
 
De OOA is hofleverancier van dit festival en zal daar een aantal workshops verzorgen in het kader van het Jaarthema: Vertrouwen in Organisaties, met als onder titel: Een zoektocht langs de harde kanten van organisaties.  Een toelichting hiervan vindt u op de site.

Mocht u een bijdrage willen leveren aan dit festival neemt u dan contact op met Jan Tops (jantops@bdnd.nl)

~~~~~

Hét Zomerfestival voor en door professionals, waar kennis delen centraal staat, vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus 2009. Voor beginnende en ervaren professionals op het gebied van HR(D), training, opleiding, coaching, organisatieontwikkeling en -advies is er een zeer gevarieerd aanbod van workshops die door verschillende medeprofessionals worden aangeboden.

Landgoed de Horst in Driebergen zal de bruisende plek zijn van ervaren, ontmoeten, inspiratie opdoen, verwondering, verbazing en vooral veel leren; individueel en met elkaar. Actuele informatie over thema's en activiteiten kun je vinden op www.learninglane.nl.

Speciaal voor jou bieden wij dit jaar een vroegboekkorting. Meld je aan vóór 1 juni a.s. op www.learninglane.nl. Je ziet direct wat je voordeel is, dus profiteer van dit mooie aanbod.
En... vertel het vooral door!

Tot ziens op Learning Lane!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Learning Lane

 
   
Terug naar het agenda overzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>