Aan-/afmelden

Nieuwe aanmelding - Doorgaan/Stoppen met je huidige intervisiegroep

Wanneer je in 2018 deelnam aan intervisie en je wilt in 2019 graag binnen je huidige intervisiegroep blijven dan geef je dat door aan je facilitator die dit adminitratief regelt. Je hoeft dus verder niets te doen. Check wel even bij je facilitator of dat gebeurd is. Je kunt het ook zelf controleren op de website.

Ben je een doorgaande deelnemer maar je wilt switchen naar een andere intervisiegroep dan kun je je vanaf 1 november 2018 aanmelden bij maximaal één andere intervisiegroep die nog open plaatsen heeft. Je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je de aanmelding voor de betreffende intervisiegroep definitief maakt.
Ben je een nieuwe deelnemer dan kun je jezelf aanmelden voor het seizoen 2019 bij maximaal één intervisiegroep die nog open plaatsen heeft. Je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je de aanmelding voor de betreffende intervisiegroep definitief maakt.

De aanmeldprocedure is als volgt:

 • Ga naar de site https://intervisie.ooa.nl/groepen
 • Je hebt op een landkaart een overzicht van de  intervisiegroepen die in 2019 actief zullen zijn. Op de landkaart zie je de plaatsen waar intervisiegroepen zijn gelokaliseerd. Onder de kaart staan ook de plaatsnamen en naam van defacilitator van de betreffende groep weergegeven. Als je op een icoon klikt of op de plaatsnamen verschijnt meer info over de betreffende groep.
 • Wanneer een locatie / groep jou aanspreekt kun je hierop klikken. Je ziet dan de naam van de facilitator, haar/ zijn overige gegevens, de locatie(s) en nog andere informatie.
 • Je ziet dan ook de namen van de deelnemers die zich al ingeschreven hebben. Rechtsboven staat vermeld of er nog gelegenheid is om je aan te melden bij deze intervisiegroep.
 • Wanneer er nog een plaats open is kun je op de button rechtsboven Inloggen/ aanmelden klikken.
 • Je voert dan je e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent  bij de Ooa.
 • Je ontvangt vervolgens een email waarin je wordt uitgenodigd om op een link te klikken waarmee je aanmelding definitief wordt.
 • De facilitator ontvangt daarvan ook een bericht en kan contact met je opnemen om een en ander met je door te nemen.
 • Jouw aanmelding is een feit. 
 • Meld je aan vòòr 15 december 2018. Na deze datum wordt de aanmeldprocedure gesloten.

Mocht er in jouw regio geen groep meer zijn met open plaatsen, laat ons dat dan per e-mail weten, dan gaan wij bij voldoende aanmeldingen in de regio op zoek naar een extra facilitator.

Stoppen met intervisie?

Ben je in 2018 lid geweest van een intervisiegroep, maar wil je niet doorgaan in 2019? Meld dan vòòr 1 december 2018 hier dat je stopt met intervisie. Doe dit wel op tijd, anders wordt er een factuur aangemaakt en ben je weer voor een jaar intervisiedeelnemer. Bedenk wel goed waarom je wil stoppen en realiseer je dat je niet halverwege het seizoen weer kunt instromen.

Annuleren intervisieseizoen 2019

Besluit je na aanmelding toch je deelname aan het intervisieseizoen 2019 te annuleren? Laat ons dat per e-mail voor 15 december 2018 weten. Annuleer je na deze datum, dan wordt € 50,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening gebracht (ongeacht of je een professionaliseringsabonnement hebt). 

Overzicht kostenplaatje (excl. BTW)

 • Intervisietraject met professionaliseringsabonnement € 0,-
 • Intervisietraject zonder professionaliseringsabonnement € 120,-
 • Professionaliseringsabonnement € 185,-  / € 150,-
 • Kosten Intervisietraject niet-leden Ooa € 280,-