Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?
Impressie Activiteiten 2009

22-04-2009 Impressie ALV en CMC bijeenkomst

Impressie ALV en CMC bijeenkomst

Op woensdag 22 april 2009 heeft i n de Ontmoetingskerk te IJsselstein de Algemene Ledenvergadering, het netwerk-buffet en in samenwerking met het harmonie orkest Amicitia, de tweede CMC-bijeenkomst plaatsgevonden.

Er waren 64 leden aanwezig op de Algemene Ledenvergadering. Tijdens de vergadering zijn o.a. het Jaarverslag 2008 van de secretaris, het Financieel Jaarverlsag 2008 en de begroting 2009 besproken. Ruud de Jong nam afscheid als bestuurslid en de vergadering heeft Wilfred Goedmakers gekozen als secretaris/penningmeester.

 
 
  
 
Ruud de Jong (oud Ooa secretaris / penningmeester) krijgt 
voor zijn diensten  een bloemetje overhandigd
 van Raimond Fifis (Verenigingsmanager)

Vervolgens was er van 18.00 uur tot 19.30 uur de mogelijheid om te netwerken tijdens het Tappas Netwerk-buffet.     

Om 19.30 uur werd iedereen verzocht om plaats te nemen in de Kerkzaal van de Ontmoetingskerk. Deze zaal is door het Amicitia Orkest gekozen in verband met de goede akoestiek. De dagvoorzitter Harry van Haaften heeft de bijeenkomst geopend en voorzitter Miel Otto heeft CMC-predikaten  uitgereikt aan de nieuwe aanwezige CMC-Leden.  

    

Onder begeleiding van dirigent Johan Boonenkamp heeft het 40-koppig Harmonie Amicitia orkest een bijzondere bijeenkomst verzorgd waarbij de leden zelf de kunst van het dirigeren konden ervaren en beleven.       

81 Ooa-Leden hebben de CMC-bijeenkomst bezocht en waren zeer enthousiast over de workshop.