Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?
Impressie activiteiten 2010

09/10-06-2010 Advies komt naar u toe

De Ooa stelt in het kader van het 70-jarig jubileum, huidige en toekomstige opdrachtgevers in de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken met ons vak en onze beroepsgroep. Hiervoor is Advies komt naar u toe ontwikkeld. Op een ludieke wijze gaat een groep Ooa leden naar een aantal opdrachtgevers toe om hen de mogelijkheid te bieden hun bedrijfsvoering of een daaraan verwant te doorgronden en mogelijk zelfs op te lossen. Op 9 en 10 juni zijn de eerste ‘Advies komt naar u toe’ trajecten geweest. Met een Ooa Bus zijn twee groepen adviseurs naar de opdrachtgevers toe gegaan. 


Eerste beelden Advies komt naar u toe (9 juni 2010). 

 

Ooa adviseurs;
Sander Kamp, Guus de Kaper, André van der Moolen, Wilfried Nanninga. Charlie Paludanus en Joep Vesters


Advies komt naar u toe (10 juni 2010)

    

Ooa adviseurs;
Joyce Bol, Majo Hendriks, Ad Hopstaken, Margriet Jongerius, Gerrie Vogels, Marion van den Wittenboer en Peter Wouters.


Op beide data was een ondernemingsraad de opdrachtgever. Op 9 juni ging het om een OR van een farmaceutische organisatie die een vraagstuk heeft rond de implementatie van een nieuwe afdeling. Op 10 juni werd een OR van een ziekenhuis bezocht, met een vraagstelling rond de mogelijkheden om aan te sluiten bij de stedelijke ontwikkeling van de regio en bij ontwikkelingen in de zorg.

Niet alleen de beide procesbegeleiders maar alle deelnemers waren goed voorbereid aan de dag begonnen. De eerste reacties van de deelnemers zijn erg positief en het is zeker voor herhaling vatbaar. Ook de beide ondernemingsraden hebben ons initiatief gewaardeerd en waren blij verrast dat aan het einde van de sessie ook daadwerkelijk een stap verder waren. Deze reacties geven de energie om ook dit najaar weer een aantal adviesdagen te organiseren.

Kent U of bent u een opdrachtgever die advies goed kan gebruiken, kijk dan op www.ooa.nl/advies-komt-naar-u-toe.