Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Wetenschap en consultancy vloeien samen tijdens de Dag van de Orde

  • 30-10-2014

  De Dag van de Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs stond dit jaar in het teken van de relatie tussen adviseurs en de wetenschap. Tijdens de actieve dag werkten de adviseurs aan een case, waar ze de wetenschappelijke kennis uit de gegeven colleges voor konden gebruiken. ‘Dit is een mooie combinatie tussen theorie en praktijk.’

  Het thema van de Dag van de Ooa 2014 is de...

  Lees meer >>
 • Terugblik op een geslaagde Dag van de Orde 2014!

  • 29-10-2014

  The day after... een zeer inspirerende, leuke, leerzame en boeiende Dag van de Orde! De organisatie kijkt er met een tevreden gevoel op terug. Op korte termijn plaatsen we op deze site een uitgebreide terugblik, maar we willen je nu alvast attenderen op de volgende zaken:

  - De presentaties van de diverse sprekers zijn te downloaden via de event site. Klik hier om daar direct naar toe te...

  Lees meer >>
 • Wat intervisie voor mij betekent...

  • 15-10-2014

  Zoals Intervisie vaak wordt omschreven: Een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in een vakgebied. Onderwerp van gesprek is het werk en de daaraan gerelateerde vraagstukken. Het doel is om de deskundigheid van de deelnemers te bevorderen en de kwaliteit van het werk verbeteren.

  Vertaal ik dat naar mijn dagelijkse praktijk dan heeft intervisie mij verrijkt in...

  Lees meer >>
 • Verslag Pitch de Toekomst: 'De Toekomst van ons vak en van ons'

  • 13-10-2014

  Van november 2013 tot maart 2014 zijn we vier dagen met ongeveer 20 Ooa-leden bij elkaar gekomen om te brainstormen over ‘De Toekomst van ons Vak en van Ons’. Vier inspirerende dagen, met in totaal 8 workshops waarin we op geheel verschillende manieren met elkaar in gesprek zijn gegaan, onder leiding van steeds een andere workshopleider.

  De leergang vond zijn oorsprong in de...

  Lees meer >>
 • Kradolfer, De Korte en Hüsken gaan nieuwe termijn in

  • 03-10-2014

  Tijdens een buitengewone ledenvergadering op 1 oktober j.l. zijn Jan Willem Kradolfer (voorzitter), Ton de Korte (vice-voorzitter) en Frank Hüsken (activiteitenprogramma) herbenoemd als bestuurslid van de Ooa.

  Jan Willem Kradolfer blijft voorzitter
  Voor Kradolfer gaat zijn tweede termijn van drie jaar als voorzitter van de Ooa in. Hij zal dat de komende 3 jaar blijven. In zijn...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>