Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • #DagvdOrde2014: Ideeënseks geslaagd

  • 21-11-2014

  De Activiteitencommissie heeft de Dag van de Orde nabesproken. Mede op basis van 70 enquêteformulieren die deelnemers hadden ingevuld.De Dag was een succes vonden de deelnemers, maar ook wijzelf. We hebben er lering uit kunnen trekken, ook met alle gedachten en suggesties van de deelnemers. Om in onze eigen terminologie te praten: de ideeënseks was vruchtbaar.

  We hadden gekozen...

  Lees meer >>
 • Herhaalde oproep tot inschrijving: 2e Zorgnetwerk bijeenkomst

  • 12-11-2014

  Op vrijdag 28 november vindt de 2e bijeenkomst plaats van het Zorgnetwerk van de Ooa. Het programma staat deze keer in het teken van de drie decentralisaties in de zorg (de participatiewet, de jeugdzorg en de overheveling van AWBZ-verantwoordelijkheden naar de WMO).

  Naast een goed inhoudelijk gesprek over deze veranderingen in de zorg is er nog voldoende ruimte om elkaar informeel te...

  Lees meer >>
 • Gelezen in het FD: 'Explosieve groei aantal advieskantoren brengt vak in diskrediet'

  • 04-11-2014

  Afgaande op het aantal van 14.035 nieuwe toetreders in de adviesmarkt lijkt 2013 een topjaar te zijn geweest voor organisatieadviesbureaus. Gemiddeld iedere 37 minuten kwam er een nieuw advieskantoor bij. Hun aantal gaat richting de 80.000, ofwel één per 210 inwoners.

  Lees hier het volledige artikel uit het Financieele Dagblad

  Lees meer >>
 • BLOG Inge Tigelaar: Ervaringen uit Amerika - deel 1: Dankend geven

  • 03-11-2014

  Mijn naam is Inge Tigelaar, 34 jaar geleden geboren als Inge ten Heuw. Ik ben een enthousiaste doorzetter die geniet van de dingen die op mijn pad komen. En als het genieten even iets minder gaat… ‘Life is like riding a bicycle. To keep balance, you must keep moving. Wat dat ‘moving’ betreft… Ik ontspan graag fanatiek op de racefiets. Vanuit mijn eigen praktijk...

  Lees meer >>
 • Wetenschap en consultancy vloeien samen tijdens de Dag van de Orde

  • 30-10-2014

  De Dag van de Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs stond dit jaar in het teken van de relatie tussen adviseurs en de wetenschap. Tijdens de actieve dag werkten de adviseurs aan een case, waar ze de wetenschappelijke kennis uit de gegeven colleges voor konden gebruiken. ‘Dit is een mooie combinatie tussen theorie en praktijk.’

  Het thema van de Dag van de Ooa 2014 is de...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>