Mijn Ooa - Inloggen
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Tien kanshebbers 'Boek van het Jaar 2014' bekend!

  • 25-03-2015

  De jury van het 'Boek van het Jaar'heeft tien boeken geselecteerd die in aanmerking komen voor een nominatie 'Boek van het Jaar 2014'. De jury maaktmedio aprilbekend via deze websitewelke drie boeken worden genomineerd. Het 'Ooa Boek van het Jaar 2014' wordt bekend gemaakt tijdens het tweedeBoek&Festivalop 19 mei 2015.

  De jury heeft bij de beoordeling, van de in...

  Lees meer >>
 • Ooa-leden dragen bij aan invulling Serious Ambtenaar 2014

  • 24-03-2015

  Verslag eerste projectdag Ooa-opdracht | 20 maart

  Vrijdag 20 maart heeft de eerste dag van Serious Ambtenaar plaatsgevonden. De Ooa doet, als opdrachtgever, mee aan dit initiatief en een groep vrijwilligers heeft vrijdag de eerste stappen gezet om de opdracht vorm te geven. De vraag die de Ooa heeft neergelegd bij deze groep is: Welke trends en maatschappelijke ontwikkelingen zien jullie...

  Lees meer >>
 • Ruim 1300 vrijwilligers op de been tijdens eerste projectdag Serious Ambtenaar

  • 23-03-2015

  Vrijdag 20 maart was het zover, de eerste dag van de uitvoering van ruim 150 projectopdrachten ten behoeve van Serious Ambtenaar. 1100 vrijwilligers en 120 procesbegeleiders hebben zich afgelopen vrijdag en gaan zich komende vrijdag over het hele land verspreiden en meedenken over actuele vraagstukken.

  Ook leden van de Ooa zetten hun expertise en tijd in. Als procesbegeleider, vrijwilliger...

  Lees meer >>
 • Schrijf je nu in voor de CMC International Conference 2015!

  • 20-03-2015

  Je hebt er vast al iets over gehoord, gelezen of gezien. Van 22 t/m 28 september organiseert de Ooa, in samenwerking met de ICMCI, en diverse partijen als de ROA en De Baak, dederde CMC International Conference & ICMCI Congress 2015. We hebben een geweldig programma staan, met inspirerende sprekers, bijzondere sessies en workshops, interactieve bedrijfsbezoeken, de viering van 75 jaar Ooa...

  Lees meer >>
 • Genomineerden ROA Professionele Publicatie Prijs 2014 bekend

  • 19-03-2015

  Elk jaar reikt ROA de Professionele Publicatie Prijs uit voor het beste vakartikel en/of audiovisuele bijdrage (zoals YouTube filmpjes, TedX, (leer)wiki’s en korte documentaires) die in het achterliggende jaar zijn gepubliceerd. Inmiddels heeft de jury van de ROA de drie genomineerde publicatiesbekend gemaakt.

  De drie genomineerde publicaties zijn:

  Samen leren en...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>