Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Meld je nu aan voor het Intervisietraject 2015!

  • 09-07-2014

  We nodigen je van harte uit om vanaf januari 2015 deel te nemen aan het Intervisietraject van de Ooa. De mogelijkheid om aan professionele reflectie met vakgenoten te werken. Het Intervisietraject begint met een startdag op dinsdag 13 januari 2015.

  Intervisie op hoogwaardig niveau
  Intervisie wordt binnen de Ooa op een hoogwaardig niveau bedreven. De ambitie is naast ‘het inzicht...

  Lees meer >>
 • Oproep: Pitch je workshop idee voor het nieuworganiseren.nu event!

  • 09-07-2014

  Steeds meer organisaties en burgers nemen afscheid van de hiërarchische manier van organiseren, stelt Ben Kuiken. Wat betekent dit voor de organisatieadviseur?

  Nieuw organiseren slaat aan. Er is bijna geen organisatie meer te vinden die niet bezig is met zelfsturende teams, zelforganisatie, Rijnlands of horizontaal organiseren. Overal ontstaan netwerken van zzp’ers,...

  Lees meer >>
 • Hoe zorgwekkend is het gebruik door Ooa-leden van achterhaalde modellen?

  • 07-07-2014

  Hoe zorgwekkend is het gebruik door Ooa-leden van achterhaalde modellen? Waar zal traditioneel advieswerk blijven bestaan? Zijn er nog andere business modellen en wat moeten bureaus doen om van A naar B te komen? Tijdens een brainstormsessie van de Wetenschappelijke Raad op 17 april jl. stonden deze vragen centraal en het bleek dat de leden hierover verschillende ideeën hebben. Juist...

  Lees meer >>
 • Inschrijving ROA Professionele Publicatie prijs 2014 geopend!

  • 27-06-2014

  Elk jaar reikt ROA de Professionele Publicatie Prijs uit aan een van de inzendingen voor het beste vakartikel en/of audiovisuele bijdrage (zoals YouTube filmpjes, TedX, (leer)wiki’s en korte documentaires) die in het achterliggende jaar zijn gepubliceerd.

  Wilt u meedingen naar deze prijs, dan ontvangt de ROA graag je bijdrage!

  Voorwaarden van deelname


  De inzending is in de...

  Lees meer >>
 • Draag bij aan de Dag van de Orde; stel ons jouw case voor!

  • 27-06-2014

  Op 28 oktober 2014 vindt de Dag van de Orde plaats.De Dag van de Orde staat dit jaar in het teken van de samenwerking tussen wetenschap en praktijk. Een bijzondere gelegenheid, waarin verkend wordt hoe praktijk en wetenschap elkaar kunnen aanvullen. Enerzijds om vraagstukken ‘evidence based’ te laten zijn of behoefte aan theorievorming duidelijk te maken. Aan de andere kant is er...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>