Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Wat intervisie voor mij betekent...

  • 15-10-2014

  Zoals Intervisie vaak wordt omschreven: Een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in een vakgebied. Onderwerp van gesprek is het werk en de daaraan gerelateerde vraagstukken. Het doel is om de deskundigheid van de deelnemers te bevorderen en de kwaliteit van het werk verbeteren.

  Vertaal ik dat naar mijn dagelijkse praktijk dan heeft intervisie mij verrijkt in...

  Lees meer >>
 • Verslag Pitch de Toekomst: 'De Toekomst van ons vak en van ons'

  • 13-10-2014

  Van november 2013 tot maart 2014 zijn we vier dagen met ongeveer 20 Ooa-leden bij elkaar gekomen om te brainstormen over ‘De Toekomst van ons Vak en van Ons’. Vier inspirerende dagen, met in totaal 8 workshops waarin we op geheel verschillende manieren met elkaar in gesprek zijn gegaan, onder leiding van steeds een andere workshopleider.

  De leergang vond zijn oorsprong in de...

  Lees meer >>
 • Kradolfer, De Korte en Hüsken gaan nieuwe termijn in

  • 03-10-2014

  Tijdens een buitengewone ledenvergadering op 1 oktober j.l. zijn Jan Willem Kradolfer (voorzitter), Ton de Korte (vice-voorzitter) en Frank Hüsken (activiteitenprogramma) herbenoemd als bestuurslid van de Ooa.

  Jan Willem Kradolfer blijft voorzitter
  Voor Kradolfer gaat zijn tweede termijn van drie jaar als voorzitter van de Ooa in. Hij zal dat de komende 3 jaar blijven. In zijn...

  Lees meer >>
 • Blog Carlijn Tempelaars: mystiek, breinlabyrint en improvisatietheater

  • 02-10-2014

  Beleven, ervaren en ontdekken waren de kernwoorden van het veranderevent MaakHetMee, dat op 19 en 20 september plaats vond in de oude Stork Fabriek aan ’t IJ in Amsterdam. Ondanks mijn rol in de voorbereidingen naar dit event ging ik vol spanning ’s ochtends vroeg naar de locatie om dan nu eindelijk écht ‘mee te gaan maken.’

  Omdat je weet hoeveel energie en...

  Lees meer >>
 • Nederland gastland van CMC Conference en ICMCI Annual Meeting 2015

  • 23-09-2014

  Maandagavond 22 september j.l. heeft Ooa-voorzitter Jan Willem Kradolfer de aftrap verricht van de aankondiging voor de derde CMC Conference van de ICMCI. Dat deed hij tijdens de CMC Conferentie in Seoul waar hij de uitnodiging en het thema presenteerde aan de aanwezigen. (bekijk de video op de OoaTube) De CMC Conference en Annual Meeting vindt in 2015 plaats in Hotel Huis ter Duin in...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>