Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Eerste bijeenkomst Zorgnetwerk i.o.

  • 21-08-2014

  Op vrijdag 5 september vindt de eerste bijeenkomst plaats van het Zorgnetwerk binnen de Ooa. Het betreft leden / organisatieadviseurs die actief zijn in de zorgsector en die met elkaar kennis en ervaring willen delen. Er komen inhoudelijke thema’s aan bod, de rol van de organisatieadviseur in de sector wordt onder de loep genomen en we kijken naar de perspectieven voor ons vak in de...

  Lees meer >>
 • Volg en like de Ooa op Social Media

  • 20-08-2014

  De Ooa is actief via de Social Media kanalen. We houden je via Facebook, LinkedIn en Twitter op de hoogte van nieuws, activiteiten, aanbiedingen, discussies en natuurlijk kun je er ook foto's, blogs en andere informatie over komende en afgelopen bijeenkomsten vinden. Klik op de logo's hieronder om te liken, te volgen of te netwerken. Wil je video's kijken of sharen, ga dan naar de...

  Lees meer >>
 • Ervaringen bij de Acadamy of Management in Philadelpia

  • 05-08-2014

  Deze dagen vindt in Philadelphia een van de grootste congressen ter wereld op het gebied van advies en consultancy plaats. Vanuit Nederland is een groep aanwezig en zij zijn daar mede als lid van de Ooa. Leon de Caluwé en Yvonne Burger waren de initiatiefnemers en met hen zijn ongeveer tien collega's uit het vak naar Amerika gevlogen.

  Ervaringen van de mensen daar kun je hier ook...

  Lees meer >>
 • Emeritaatsrede prof. dr. André Wierdsma

  • 31-07-2014

  In een overvolle Pfizer-zaal hieldprof. dr. André Wierdsma, hoogleraarOrganiseren en Co-creëren,op 26 juni zijn emeritaatsrede op Nyenrode. Die rede had als titel: ‘Vrij-moedig positie kiezen: moreel leiderschap in vloeibare organisaties’.

  André Wierdsma studeerde op Nyenrode van 1968 tot 1970.Hij promoveerde in 1999 in Tilburg. Vrij snel daarna werd hij...

  Lees meer >>
 • Meld je nu aan voor het Intervisietraject 2015!

  • 09-07-2014

  We nodigen je van harte uit om vanaf januari 2015 deel te nemen aan het Intervisietraject van de Ooa. De mogelijkheid om aan professionele reflectie met vakgenoten te werken. Het Intervisietraject begint met een startdag op dinsdag 13 januari 2015.

  Intervisie op hoogwaardig niveau
  Intervisie wordt binnen de Ooa op een hoogwaardig niveau bedreven. De ambitie is naast ‘het inzicht...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>