Leden login
  1. Wachtwoord vergeten?

Professionaliseringsagenda

De onderstaande activiteiten vallen binnen het professionaliseringsabonnement:

Programma Prijs* PE-punten
24 september 201409:00 - 21:00 uur

PITSTOP: reflectie, profilering en ontwikkeling adviseur

Pitstop is een reflectiemodule voor organisatieadviseurs. Tijdens deze module wordt de gelegenheid geboden om stil te staan bij je werk, je ontwikkeling en je toekomst. Ook heb je de mogelijkheid zicht te krijgen op waar je professioneel staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor wilt doen. Het moment om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan het eigen profiel en de eigen ontwikkeling.
150,- PE=punten
7 oktober 201416:00 - 19:00 uur

Ooa regiobijeenkomst "Langs het randje: Een goed gesprek over beroepsethiek"

Niet te ver ervoor, dan prijs je jezelf uit de markt Langs het randje, niet te ver ervoor en net niet erover. Tijdens deze regionale bijeenkomst gaan we in kleine groepen op een speels en toch gestructureerde manier met elkaar in gesprek om de dagelijkse dilemma’s die we tegenkomen met elkaar uit te wisselen.
55,00 PE=punten
16 oktober 201416:00 - 19:00 uur

Ooa regiobijeenkomst "Langs het randje: Een goed gesprek over beroepsethiek"

Niet te ver ervoor, dan prijs je jezelf uit de markt Langs het randje, niet te ver ervoor en net niet erover. Tijdens deze regionale bijeenkomst gaan we in kleine groepen op een speels en toch gestructureerde manier met elkaar in gesprek om de dagelijkse dilemma’s die we tegenkomen met elkaar uit te wisselen.
55,00 PE=punten
28 oktober 201409:00 - 18:00 uur

Dag van de Orde

Op dinsdag 28 oktober is de jaarlijkse Dag van de Orde. Voor en door alle leden. In het Mind Center in Vianen onderzoeken wetenschappers en praktijkmensen de toegevoegde waarde, die zij in het vak adviseren voor elkaar kunnen hebben.
Voor Ooa-leden gratis, niet-leden betalen € 195,- (excl. BTW). PE=punten PE=punten
11 november 201414:30 - 20:30 uur

Ethische dilemma's in ons vak

De workshop Ethische dilemma’s in het organisatieadviesvak is een proeverij, waar zeer uiteenlopende ethische vraagstukken op verschillende manieren worden opgediend. ‘Je traint jezelf in interactie met andere deelnemers in de ethische verantwoording van professionele keuzen.
95,- voor leden. Niet-leden betalen € 149,- (excl. BTW) PE=punten
13 november 201414:00 - 18:00 uur

(Hernieuwd) Kennismaken met intervisie

Deze workshop helpt om door te dringen tot de essentie van intervisie. De input voor deze workshop wordt door de deelnemers gebracht en komt voort uit eigen recente ervaringen in een intervisiegroep. Daarbij kun je denken aan: • Hoe stel ik helpende vragen? • Wat doe ik als er geen casus is? • Hoe kom ik tot reflectie op de achterliggende opvattingen in plaats van het oplossen van mijn casus? • Hoe helpen intervisiemethoden bij het begrijpen en leren van mijn casus?
95,00 PE=punten
27 november 201415:30 - 17:30 uur

Ooa College

Dit college krijgt de medewerking van Elsbeth Reitsma. Zij is momenteel bezig met een promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam naar het professioneel handelen van organisatieadviseurs. Elsbeth Reitsma publiceert en spreekt regelmatig over haar vak, over haar onderzoek en over nieuwe ontwikkelingen in de zorg
PE=punten

* Dit zijn de reguliere ledenprijzen per evenement.

** Datum nog niet vastgesteld.

Het overzicht is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Klik hier om u in te schrijven voor het professionaliseringsabonnement 2014.

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>