Leden login
 1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-agenda

In de agenda van de Ooa vindt u de bijeenkomsten die door de Ooa of derden georganiseerd worden. Als u op een bijeenkomst klikt kunt u meer informatie over de desbetreffende bijeenkomst lezen. Bent u ingelogd dan kunt u zich eenvoudig voor de bijeenkomsten aanmelden.

De Ooa activiteitencommissie is het hele jaar druk bezig met het organiseren van interessante workshops. Deze workshops worden georganiseerd voor leden en niet-leden van Ooa. Het is voor ons erg belangrijk dat deze workshops aansluiten op de wensen van de deelnemers. Daarom stellen wij u vanaf nu in de gelegenheid om al uw ideeën met betrekking tot de Ooa workshops in te sturen. Dit kunt u doen via het Ooa Ideeënformulier.

 • ooa evenement

  MKB kennisnetwerk bijeenkomst "Coöperatief ondernemen"

  • 12-12-2014
  Het MKB kennisnetwerk stelt zich ten doel kennis, ervaringen en ideeën te delen onder organisatieadviseurs die het MKB als doelgroep hebben. Tweemaandelijks houden we op een vrijdagmiddag een bijeenkomst bij de Faculteit Economie & Management van de Hogeschool Utrecht. Elke bijeenkomst wordt ingeleid door een lid van het netwerk, of soms door een externe deskundige, over een onderwerp, aanpak of methode die voor de advisering van het MKB interessant kan zijn. Bij voorkeur is... Lees meer >>
 • ooa evenement
 • ooa evenement

  Nieuwjaarsbijeenkomst & Ernst Hijmanslezing 2015

  • 19-01-2015
  Nieuwjaarsbijeenkomst Maandag 19 januari 2015 vindt de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de Ooa plaats op landgoed De Horst (De Baak) in Driebergen. U wordt van harte uitgenodigd om vanaf 14.30 uur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar en nieuwjaarswensen met elkaar uit te... Lees meer >>
Ga naar het agenda archief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>